Index i drugi vodeći protuhrvatski mediji dobivaju dokumente i mailove vlade, a službe mirno ‘spavaju’!

0
9941
Kod Jastrebarskog je najjaća farma servera u Europi Data Knox. Vlasništvo je Sandra Gudelj, (Prikaži vezane subjekte) Kostrena, – član društva Krešo Troha, (Prikaži vezane subjekte) Zagreb.
Mup je preselio svoje servere kod njih, preseljeni su  kod njih serveri  ministarstva i Agrokora. Data Knox drži kod sebe puno firmi i institucija. Postrojenje će koštati 300 milijuna.
Ogromna moć u rukama pojedinaca. Koliko je takva odluka pametna prosudite sami.
S druge strane cure informacije sa mailova vlade, a da se previše ne uzrujavaju službe za kontrolu sigurnosti i gotovo svakodnevno Index dobiva dokumente o prepiskama u vladi kao da se radi o branju mailova sa obližnjeg drveta… Dokumenti oko F-16 cure van sustava, prepiske i samo se čeka komentar vlade u svezi kupoprodaje, pa ako nešto laže vlada- Index ju poklopi bez ikakvih problema, pa tako ispada da je on sjedište servera, a na Jastrebarsko…Prije par godina je iscurilo dosta dokumenata sa servera vlade, a kako vidimo niti danas nije bolje ili vlada ima toliko krtica da je sve ovo jedna velika smijurija? Dokumenti oko afere Borg, prodaje Agrokora, cijene rada menadžera iscurili su velikom brzinom, a vodeći korumpirani mediji bez problema su se dočepali dokumenata…malo puno je dilera dokumenata, da nije tu neki drugi jači izvor koji otkriva detalje?
Tolušić je navodno  snimljen s kurvom i kokainom. Fotke su možda i  rusko osiguranje za Agrokor i  plodnu zemlju Baranju. SAD  poludi i uvodi u priču tešku artiljeriju, Jelinićev Nacional? Objavljuje se jedna fotka kao fol fotomontaža i polako ispuhuje balon moguće ucjene. Nova SOA protiv stare SOA-e. Pitanje glasi – tko je sve radio za Ruse i kako ga istjerati na čistac? Inače, možda se za ovim našim političarima sve praši od bijeloga, policija mora zatvarati službene pse kako ih ne bi zaskočili jer – kako ćeš ti psu objasniti …
HOP