Policija ne privodi Srbina kod kojeg je pronađen ilegalni pištolj, a DORH ne razumije prijetnje SDSS-ovca silovanjem djeteta (8)?!

0
4963

Sin čuvara srpskog  logora smrti  iz rata (Vojnić) Mile Galogaže ovih dana je osvanuo u Vrginmostu.  Doputovao je sa svojim vozilom iz Novoga Sada.

Nakon što je objavljeno da je pištolj pronađen u kokošinjcu njegove kuće , pojavo se sin ovog zlotvora, a  koji  je poznat po činjenici da je na zadnjem sjedištu svoga automobila zastave 101, za vrijeme rata silovao 15 godina staru muslimanku otetu iz BiH.

Zanimljivo da lokalna policija nije privela ovog mladog ekstremistu na obavijesni razgovor iako je pronađeno vatreno oružje u toj kući.

Za to vrijeme mladi četnik provocira lokalne Srbe koji su ostali u Hrvatskoj i proziva ih za ustaštvo… Sin batinaša i silovatelja usred naše zemlje dijeli nam lekcije. Što bi rekli ; prokleti vlaji…

Da je ovo obećana zemlja za četnike govori i slučaj sisačkog DORH-a. Na sisačkom DORH-u  kako nam kaže svjedok ne razumiju što znači kada vijećnik SDSS-a prijeti djetetu od 8 godina starosti rečenicom “jeb*t ću tebe i tvoju mater”, oni ne razumiju da je to prijetnja silovanjem i zlostavljanje maloljetne osobe?! Pa su podnosioca zahtjeva protiv pupovčevog SDSS-ovca zamolili da im objasni namjere podnošenja kaznene prijave! U lokalnoj policiji već su zaključili da tu nema kaznenog djela niti zakonske povrede?!

HOP