Srpski ministar Zoran Babić usmrtio ženu u prometnoj nesreći, Vučić zataškava skandal

0
7205
Srpski portali Jutarnji glasnik i Ricochetspecial.com prenose potanko kako je Vučićev neopjevani poltron Zoran Babić iz njegove SNS bande nakon počinjenog ubojstva iz nehata u prometnoj nesreći ostao na slobodi i time nagrađen za zločin. Umjesto njega iza rešetaka je završio izmišljeni i još javnosti neimenovani krivac, kojem su podmetnuli i podvalili preko policije i pravosuđa da je upravljao vozilom u vlasništvu narko bossa Dragoslava Kosmajca, te je nevin čovjek ispao žrtveni jarac. U udesu što se prije nekoliko dana dogodio kod naplatne rampe u mjestu Doljevac u istočnoj Srbiji vozilo kojim je upravljao Zoran Babić, direktor puteva Koridora Srbije, udarilo je u dva automobila što su stajala jedan iza drugog pred naplatnom rampom. Poznata Vučićeva skupštinska udvorica i čuvena režimska dvorska luda Zoran Babić u punoj brzini i bez tragova kočenja i zaustavljanja svoga auta udario je u dva parkirana automobila, parkirana ispred njega. Nevjerojatno zvuči podatak da je Babić u trenutku sudara zurio u SMS poruke koje je tipkao na svome mobitelu!? Rastrojeni Babić usmrtio je silinom udarca svoga vozila Stanku Gligorijević, 51 – godišnju ženu i majku četvero djece. Svi strogo kontrolirani srpski mediji su ovaj neviđeni skandal zataškali i po naredbi pomahnitaloga Vučićeva režima pripisali lažnu krivnju izmišljenom vozaču koji je “upravljao” Babićevim autom, dok je on tobože bio na mjestu suvozača i zaradio ozljedu butnog mišića.
Nakon što se brzo oporavio u bolnici, iz koje su redom istoga dana njegova dolaska i hospitalizacije, istjerani svi pacijenti s otpusnim listama, pa i oni s odjela intenzivne njege, da bi liječnički konzilij pomogao bilmezu i mamlazu Zoranu Babiću. On je poslije izlaska iz bolnice tobože  iz “moralnih razloga ” podnio ostavku na mjesto direktora Koridora Srbije. I to je učinio neiskreno, lažno i  fingirano i uz dogovor i suglasnost Vučića da se malo pritaji, primiri i skrasi dok cijelu aferu ne gurnu pod tepih zaborava i pokušaju ga zauvijek osloboditi kaznene odgovornosti za počinjeni zločin ubojstva iz nehata u prometnoj nezgodi. Preračunali su se u nekoliko stvari u svojim kombinacijama. Kamere su snimile i ovjekovječile trenutak sudara i ustanovljeno je naknadnim pregledom snimke, koje Koridori Srbije kriju od javnosti da je narodni zastupnik Vučićeve SNS stranke Zoran Babić bio za volanom automobila koji je prouzročio prometnu nesreću, a ne neki izmišljeni, nepostojeći i fantomski “krivac,” kojem pokušavaju podvaliti Babićevu krivnju, te sad umjesto njega boravi iza zatvorskih rešetaka.
U povodu ovoga nevjerojatnog pokušaja aboliranja ubojice Zorana Babića od strane Vučićeve kriminogene države, očitovala se udruga Beogradski front, u čije ime je službeno priopćenje za javnost iznio Nemanja Petrović. On je izjavio sućut obitelji tragično nastradale Stanke Gligorijević u udesu, u kojoj su još dvije osobe povrijeđene i hospitalizirane s lakšim i težim tjelesnim ozljedama. Pritom je u ime Beogradske fronte spomenuti Nemanja Petrović poručio vlastima Srbije da im ostavljaju rok od deset do petnaest dana da uhite i osude pravog i jedinog krivca, SNS državnog ministra Zorana Babića. Njega članska karta i osobno odvratno i ogavno javno dodvoravanje Vučiću očito štiti od kaznene odgovornosti za počinjeni zločin ubojstva 51 – godišnje Stanke Gligorijević. U Srbiji, toj zemlji Stradiji bezakonja i nereda svake vrste narečeni SNS ministar Babić je usred Narodne Skupštine Republike Srbije u više navrata i pred TV auditorijem slao izravno Vučiću poruke požuda i strasti. Obraćao mu se riječima: “Predsjedniče Vučiću, vi znate koliko me oduševljavate i koliko vam se divim u svakom smislu,ne samo u intelektualnom smislu, nego i u fizičkom pogledu!?” Vučić se u trenutku Babićevig izljeva nježnosti značajno nasmiješio, oblizujući napućene žvalje svojim otrovnim i poganim zmijskim jezikom.Vučićev kućni i stranački SNS mezimac Babić je očigledno i iznad i izvan svih zakona u Srbiji.
Tako ne misle u organizaciji Beogradske fronte predvođene Nemanjom Petrovićem. Oni su u slučaju nastavka državnog terorizma u ovome slučaju, najavili blokadu naplatne rampe kod mjesta nesreće u Doljevcu i pozvali građane na masovni prosvjed. Bešćutni Zoran Babić nakon što je usmrtio ženu na putu, nije upitio ni brzojav sućuti obitelji nastradale za čiju je smrt jedini i isključivi krivac. Dapače, debeli mamlaz mozga planktona i usta morskoga psa pred TV kamerama se veselo smijao poslije nesreće, kazavši kako je odlično prošao u sudaru i kako je imao mnogo sreće. Žrtvu kojoj je pritom i bez imalo kajanja i grizodušja oduzeo život, nije niti spomenuo. Ona je za njega teškog zlikovca samo broj ili kolateralna šteta na putu. Kroz dva tjedna monstrum Zoran Babić će dobiti odgovor na tu dozu nepojmljive i životinjske bahatosti i divljaštva, kad ljudi budu blokirali naplatnu rampu u Doljevcu na mjestu nesreće. Ubojica Zoran Babić ne vraća se, eto, ni u mislima na mjesto svoga zločina iz nehata. Blokadom naplatne rampe građani će pokušati istjerati pravdu. Ali, blokada mozga Zorana Babića ostaje trajna i doživotna.
Dragan Ilić
HOP