Srpski terorist zaposlio (5) radnika na crno u nepostojeću tvrtku, vozi vozilo bez vozačke godinama i policija sve to tolerira…

0
13681

Dražen Vučetić bio je u vrijeme rata  srpski terorist u Slavoniji. Oni brutalniji bi rekli četnik.

Nakon neslavnog bojevanja po Slavoniji terorist Vučetić odlazi u Vrginmost gdje se trajno nastanjuje. Umjesto da živi mirnim životom on i u Vrginmostu provocira mirne Srbe, prijeti njihovoj djeci, bahati se i pijančuje.

Često ga ekstremni Srbi nagovaraju protiv Hrvata za koju pivu ili rakijicu.  Mi smo o njemu pisali kada je vrijeđao malu djevojčicu s čijim ocem je u svađi i kada je davao pušku svom sinu od 5 godina.

Kako policija u Vrginmostu uglavnom ne radi ništa, Vučetić se redovito izvlačio iz svojih svinjarija. Često na način da je policajcima sređivao stanove, postavljao keramiku jer kako kažu očevici odličan je majstor u građevini i voli raditi. Sve radi na crno.

Kako mu nitko ništa nije napravio za ispade u pijanom stanju od policajaca, vrijeđanja, prijetnje, zlostavljanja, pa i ugrožavanja vlastitog djeteta, Vučetić se toliko obezobrazio pa je izmislio da ima građevinsku firmu.

Zaposlio je u firmu pet naivaca koje nije plaćao za odrađeni posao…Kada su radnici vidjeli da ih ovaj vuče za nos , odlučili su Vučeteća prebiti. A ex četnik Vučetić pobjegao je niti manje niti više nego u “ustašku policijsku postaju” da bi sebe spasio…Ljude je zaposlio na crno, firmu nema, nije ih platio i onda je nakon svega pobjegao u policiju da bi dobio zaštitu…

Tu nije kraj ovog cirkusa… isti taj Vučetić se predstavlja i kao profesionalni vozač, te razvozi radnike po općini Gvozd, a u principu nema vozačku dozvolu. To policija u općini i gradu Vrginmostu zna godinima, ali ga nikada ne zaustavlja.  Zašto bi, kada im ex čedo Vučetić , nekima od njih ,uređuje kuće.

Oni koji nisu iz toga filma napravili su potjeru za njim, a profi vozač  Vučetić bez vozačke zbrisao im je sa autom u šumu i šumskim putem pobjegao od njih.

Da nije bilo prijave njegova kompanjona USKOK-u i policiji za prijevaru Vučetić bi još dugo varao sve oko sebe…Prijavio ga prevarant iz Srbije ( taj nema koga nije prevario u Srbiji, pa je morao pobjeći u Hrvatsku) za dug od 3500 kuna.

I sada neka drug Milokrad Pupovac kaže da su Srbi, a posebno reformirani četnici ugroženi u općini Gvozd…

HOP