Božinoviću branitelji Petrinje ne dozvoljavaju smještaj migranata u blizini Petrinje iako ih pritišće!

0
5457

Tvrtko Barun, voditelj Isusovačke službe za izbjeglice u jugoistočnoj Europi, jedan migrant i hrvatski Branković ministar Božinović posjetili su Petrinju u svezi  kampa u Maloj Gorici, nakon što se nije mogao dogovoriti sa braniteljskom inicijativom Ive Vranića (suradnika HOP portala) oko izbjegličkog naselja na toj lokaciji.

Ivo Vranić oprao je isusovca Baruna koji se toliko trsi oko migranata, ali nema razumjevanja za 3000 otišlih petrinjaca iz Petrinje put  Njemačke.

 

Božinović pokušava smekšati branitelje i legalizirati migrantsko naselje kod Petrinje, ali u tome ne uspjeva , jer se ovdje radi o istinskim borcima za svoj kraj, koji nisu željeli nikakve veze sa braniteljskim udrugama vezanim na HDZ…

Inicijativa je skupila tisuće potpisa građana protiv izbjegličkog naselja. To stvara veliki problem Božinoviću koji ne može manipulirati na terenu jer udruge pod njegovom kontrolom nisu u ovoj igri…

Božinoviću je panika jer očekuje val od 15000-20000 migranata na proljeće. Naši novinari su boravili u Velikoj Kladuši i primjetili su velika grupiranja tamnoputih mladića od 18-30 godina. Policija Unsko-sanskog kantona teško ih kontrolira, a domaćim muslimanima oni su ogroman problem jer isti ometaju slobodnu trgovinu sa Hrvatskom, provaljuju u kuće, pljačkaju i rade kaos. Da je Božinović otišao put BiH uvjerio bi se brzo koliko je situacija opasna oko nas.

Kako narod trguje sa susjedima zna jako dobro što se u susjednoj zemlji događa pa su priče Božinovića i Baruna deplasirane.

Pod pritiskom soroševske EU Božinović mora neke izbjeglice primiti jer će imati inače ogromnih problema, pa sada pokušava nasanjkati petrinjce.

Za sada ne uspijeva…

HOP