Obitelj prijavila policiju iz Gvozda da štiti srpske ekstremiste, a DORH dao toj istoj policiji da ispituje oštećenu obitelj!

0
8997

Rade Dragić i njegova obitelj 4 godine bore se zajedno sa našim portalom za normalna život obitelji u općini Gvozd. Pobjegli traktoristi i zločinci iz Srbije prijete toj obitelji, pomilovani četnici tuku ih ispred kuće, na ulici, prijete silovanjem maloljetne kćeri (8 godina), istukli su oca i posinka, prijete ženi Rade Dragića da će ju silovati, pišu peticiju da se isele iz sela, a za svo to vrijeme policija pod zapovijedanjem pijanca Hrvatina nije našla niti jedno kazneno djelo iz te priče. 

Bez obzira što su djeca liječena, djevojčica je napadnuta u školi…sve je to Rade Dragić, glava obitelji prijavio policiji. Jedina osoba koja je stajala uz obitelj cijelo vrijeme bio  je naš glavni urednik Igor Drenjančević. U svako doba dana i noći kada je bila obitelj napadnuta ili je bilo provaljeno u njihovo dvorište urednik je bio uz njih i to odmah objavio. Organizirao je pomoć branitelja, a na nju se odazvao heroj Banovine Ivo Vranić i jedini pravaš koji ima petlja doći u ovo četničko leglo- D. Keleminec.

Uz pomoć Tomislava Radnića slučaj je došao na televiziju. Z1 se usudio staviti tu priču na program zahvaljujući Radniću. Iako su Bujanec i Drenjančević dobri suradnici, snimljeni prilog o Dragićima Bujanec nikada nije objavio.

Dragić nakon svega piše šefu DORH-a D. Jeleniću i on predmet daje u istragu, a predmet preuzima DORH Sisak koji za izvide koristi policiju iz Gvozda! Znači istu onu koja je zlouporabila položaj i ovlasti preko pojedinaca i ništa nije učinila.

-Na uviđaj je došla policajka koja je prije 7 mjeseci radila izvide i ništa nije poduzela. Istjerao sam je iz dvorišta jer mi je više dosta ovoga cirkusa sa policijom koja ne radi svoj posao. Po Gvozdu se vozi pijani vlasnik firme na crno bez vozačke i oni ne reagiraju, a kako bi uopće reagirali na tog istog nasilnika u mome slučaju, jer je isti prijetio i zastrašivao moju kćer na folkloru?- pita se Rade u svezi cijelog cirkusa sa DORH-om.

HOP