Šef pupovčevog SDSS-a u Topuskom je četnik koji je ubio tri hrvatska policajca i sudjelovao u masakru nad trideset policajaca

0
12627

FB_IMG_1547032929613

Piše urednik Igor Drenjančević

Zadnjih četri godine pišem o srpskim banditima i ratnim zločincima sa Banovine. U toj srpskoj kaljuži jedina osoba koja istim koracima korača na hrvatskoj strani je Ivica Pandža zvani Orkan. Jučer je Pandža javno pokazao da je SDSS teroristička stranka o čemu i sam govorim, a za te konstatacije dobivam stalno prijetnje iz vrha Biroa Krajine, te lažnih domoljuba povezanih sa tom ekipom.

Policija već godinama želi u Vrginmostu mene i svjedoke Dragićeve pretvoriti u luđake, pa su se zadnje dosjetili da preko optužbe srpskog zlotvora i nekadašnjeg čuvara logora Mile Galogaže pokrenu postupak na sudu, jer je navodno Dragić ovo ljudsko smeće nazvao četnikom.

Umjesto da policija istražuje ratne zločine oko ovoga čovjeka, ona progoni mirne ljude u selu. Kod Galogaže pronađeno je i oružje, kupljeno u Velikoj Kladuši, izrađeno u privatnom aranžmanu. Za to Galogaža nije odgovarao. On prijavljuje mirne ljude i ima policijsku zaštitu.

Jučer je na sjednici u Topuskom otkriveno da je šef SDSS-a za Topusko Dragutin Ćelap bio snajperist u 2. četi 3 bataljona vojske Krajine za vrijeme rata , u vodu Bore Rkmana glavnog SDSS-ovca za  današnju Hrvatsku uz M. Pupovca.

Čelap je ubio trojicu hrvatskih policajaca , a u masakru na trideset njih je sudjelovao. Stradali su iz specijalnih jedinica Alfi i iz  jedinice Lučkoga.

Optužuje ga  srpski komadant Nedeljko Vorkapić- komadant vojske KRAJINE.

4 mjeseca policija  razvlači istragu i pokazuje svoj karakter kao i u slučaju Galogaža. Prijava je krenula od Pandže. Ista policija i u Vrginmostu ne radi ništa, pa se ponaša kao policija SDSS-a na terenu.

Zanimljivo da i prethodnik na položaju u općini Topusko je isto bio snajperista srpskih bandita Krajine Milivoj Radanović o kojem sam pisao, član  je SDSS -a, a s kojim druguje i koalira nesposobni premijer Plenković .

Screenshot_20190314-090949_Chrome

Novosti promoviraju ovog bandita i nazivaju ga antifašistom!

Ova dva srpska bandita vezana su na poručnika Boru Rkmana i današnjeg bliskog suradnika kumrovečkog profesora Milorada Pupovca.  Rkman je glavni izvršni tajnik SDSS-a za cijelu državu. Koga to brine u kradezeu?

Srpski banditi 1991 godine napadom na Topusko su napravili velike gubitke specijalnih jedinica Alfi, koje su pokušale spasiti specijalne jedinice iz Lučkog sa dva transportera,  te je tom prilikom Milan Sokolović iz sela Poljane uništio jedan transporter, a drugim transporterom su izvučeni mrtvi i ranjeni policajci. Današnja policija u Hrvatskoj ove zločince svojih kolega ne progoni, a politika ih štiti!

Ova priča vodi do vrha SDSS-a i do glavne face pobunjenih Srba pobjeglih za vrijeme Oluje, Milorada Linte kojem naše priglupe vlasti daju i zaštitu prilikom obilaska srpskih popova i četnika na terenu Hrvatske, kada dolazi iz Beograda.

Ovaj skandal je jedan u nizu skandala oko terorističke stranke SDSS, na čijem čelu je M. Pupovac, veliki borac protiv ustaša i našeg portala.

Trenutno progoni preko policije-milicije SAO Gvozd naše ljude i svjedoke na terenu, a koji ometaju miran razvoj četničije na terenu.

 

HOP