U našoj policiji radi sin srpskog terorista koji je uništio transporter specijalaca iz Lučkog i sudjelovao u pobuni!

0
15226

Hrvatska država je majka svih srpskih četnika. Dat ćemo vam par primjera kako država Hrvatska  zapošljava obitelji srpskih terorista.

Iako kumrovečki profesor Milorad Antifašista Pupovac tvrdi kako su mu bre Srbi ugroženi, u Hrvatskoj državi oni su zaslužnici. Policija je prebila branitelja Pajkića i čovjek je umro. Policajac Kajkić je suspendiran jer je otkrio upletenost vrha SDSS-a u zločine na Ovčari, a na Banovini koju Srbi zovu Banija ovako stvari stoje;

Srpski banditi 1991 godine napadom na Topusko su napravili velike gubitke specijalnih jedinica Alfi, koje su pokušale spasiti specijalne jedinice iz Lučkog sa dva transportera od gubitaka,  te je tom prilikom Milan Sokolović iz sela Poljane uništio jedan transporter, a drugim transporterom su izvučeni mrtvi i ranjeni policajci. Današnja policija u Hrvatskoj ove zločince svojih kolega ne progoni, a politika ih štiti!

Sin Milana Sokolovića radi u policiji  općine Gvozd i nedavno je napredovao u inspektorskom zvanju.

Jovo Sokolović  sadašnji  policajac je bio u specijalnoj jedinici mupa Krajine, srpski terorist kao i otac,  komandir mu je  bio Đorde Zorić, nekada radio na bezinskoj  postaji Tušilović.

Milivoj Radanović bio je snajperista u ratu, znači radio je najprljavije poslove, do nedavno vrlo uspješni vijećnik SDSS-a u Topuskom. Njegova žena u vrijeme SAO Krajine bila je zamjenica u poreznoj upravi, danas vrlo uspješno radi u Hrvatskim autocestama. Prije rata Milivoj je bio milicajac u Puli.

Najveći ratni zločinac na Banovini za vrijeme rata bio je Đuro Škaljac. Poslije rata održao je legendarni govor u skupštini UN-a u svezi genocida u Jasenovcu. Ta ološ nije demantirana od naše diplomacije, a sud ga je abolirao nakon što je prije toga osuđen  na našem sudu na 11 godina zatvora. Taj bandit je poznat po činjenici da je vozače kamiona koji su vozili kroz tzv. Krajinu likvidirao, a kamione i robu prodavao ratnim profiterima.

Ljubavnica Đure Škaljca živi u Topuskom i u vrhu je SDSS-a.

Đuro Škaljac pobjegao u Beograd, iz kojeg zajedno sa Lintom organizira i danas četnike po Banovini, a naša glupa vlast dočekuje Lintu na granici i daje mu osiguranje dok prolazi našom zemljom.  Sva teroristička pomoć kreće od Biroa Krajine, iz Beograda.

HOP