NEZAPAMĆENI SKANDAL: policija nije provela istragu protiv provalnika, već protiv oštećenika!

0
14302

“Zemlja i grad u kojem zivim! Ovim putem javno prozivam predsjednicu drzave KGK, premijera Andreja Plenkovica, predsjednika Sabora Jandrokovica i ministra MUPa Davora Bozinovica, njega posebno!!!!
Naime, povratkom iz Nigerije u Travnju 2018. bivam priveden po prijavi DORHu od strane Vojka Obersnela zbog komentara na facebooku, te ubrzo osudjen od istog na 7 mjeseci zatvora preinaceno u godinu dana uvjetno! Nevjerojatno ali istinito, u vrijeme presude u mojoj odsutnosti provalnici ulaze u moj stan, preciznije provaljuju, zauzimaju posjed u kojem se nalazi moja putovnica, moji certifikati, moja garderoba, moja kozmetika, moj zivot!!! Stan u kojem zivim 5 godina i otplacujem krediti i uredjujem iz godine u godinu !!! Isto tako ulaze u posjed svega navedenog moje supruge!!! Isto tako ulaze u posjed svega navedenog mog djeteta sa svim igrackama koje sam marljivo skupljao godinama sa svih strana svijeta!!! Legnu na moju posteljinu, na moj krevet i upale moju klimu kako bi se malo rashladili jer je bilo vruce, upale moju televiziju kako bi pogledali koji film!!! Pri dolasku jakih snaga MUPa oni izjave kako je jedan od njih dosao nakon 2 mjeseca sa broda i kako je nasao zamjenjene brave?????? U stanu gdje citava zgrada moze potvrditi u svakom momentu kako zivim na toj adresi zadnjih 5 godina i kako nitko od njih upravo tog provalnika nikada nije vidio!!! Zena mi je prilikom ulaska u stan bila fizicki napadnuta sa strane istog provalnika, cak su mu i jake snage MUPa pomogle u tome!!! Uhvatio je za vrat, potrgao joj bluzu te u trenutku kad se pocela gusiti kao bolesnik astme na njen upit da joj da lijek iz stana, poceo se smijati!!! Pokrali su nam svu dokumentaciju zenine firme, zlato, porazbijali pola toga po stanu i da ne nabrajam dalje! Nakon mjesec dana sud donosi rijesenje o vracanju posjeda, ulazim u stan, no jake snage MUPa ni ne citaju rijesenje, vec privode mene i suprugu u stanicu, zastitare koje sam doveo tjeraju van i opet zauzimaju posjed!!! Sjedam u auto i krecem u Zagreb na unutarnju kontrolu! Pri ponovnom vracanju posjeda, nakon posjeta unutarnjoj kontroli, bili su fini!!! Proslo je punih 7 mjeseci!!! Znate li koliko je susjeda ispitano o tome je li itko vidio provalnika prije u stanu? NIJEDAN!!! Znate li koliko je provalnika od njih troje za provalu, kradju dokumentacije firme, zlata, otudjenje moje cjelokupne imovine od putovnice, certifikata, pomorske knjzice itd do sad uhiceno? NIJEDAN!!! Znate li koliko je od njih troje odgovaralo za nasilje nad mojom zenom? NIJEDAN! Podstanara od 68 godina su izbacili na cestu, zavrsio je na psihjatriji, pokrali mu svu ustedjevinu, nikada se vise nece oporaviti! Znate li koliko je njih od to troje odgovaralo za to djelo? NIJEDAN!!! Naprotiv, javila mi je kcer da su me trazile jake snage MUPa cim sam otisao u Nigeriju, preciznije prije 3 dana 13.03.2019, izvjesna inspektorica Marina Djukanovic iz prve pp, tel 051 430 619 jer su oni mene nesto prijavili????????? TO VJERUJTE NE POSTOJI NIGDJE NA SVIJETU SAMO U HRVATSKOJ U GRADU RIJECI!!!!

Poslao sam ovaj dopis KGK na mail, ministru MUPa, Plenkovicu i Jandrokovicu, Kolakusicu i nemam pojma kome sve nisam! Firma od zene mi je izgubila 50 000 eura posla, pokrali kompletnu dokumentaviju firme, ja odgodio svoj posao jer su mi zaposjeli stan sa putovnicom, certifikatima, uniformom itd. Pregledavali glavni kompjuter sa svim podacima i nikom nista!!! Svu robu izbacili iz ormara, moja odjela, zenina, cipele, tenisice, igracke pobacali, natrpali 20 crnih vreca nasom garderobom, susjed je sve to slikao, ni on nije vjerovao sto se dogadja, rekli mu da smo se mi dogovorili???? Dosli sa cekicima i busilicama i izbusili i porazbijali troje protuprovalnih vrata! Ja jos uvijek mislim da sanjam i nikom nista, eno secu po Rijeci i nedaj boze da nakon presude DO od Obersnela pod uvjetom nekom od njih zviznem samar sto su mi izvrsili nasilje nad zenom, eto me u zatvoru na godinu dana! Pa bolje mi je tu godinu dana ostati u Nigeriji nego doci kuci, jer ako dodjem nije dobro po mene a nisam siguran da bi iti jedan muskarac presao preko toga da mu provalnik izdere zeni kompletnu bluzu, gusi je za vrat i uskrati joj lijek za astmu iz njezinog stana????? Mene MUP Trazi??? Oni me prijavili??? Od danas iznosim sve javno, neka cijela zemlja zna jer se jedino tako mogu zastititi od te kriminalne hobotnice koja u meni izaziva sve ono najgore sto zivo bice ima!!!”

Izvor: facebook profil Nedeljko Kuzma

HOP