U školskom autobusu ex čedo razvozi piliće, roditelji negoduju, a policija ne reagira!

0
8616

Pismo stanovnika općine Gvozd nakon stalnih zlouporaba položaja od strane ex četnika koji danas kraj nesposobne policije rade što žele:

“Danas Pero Miličević (bivši četnik i član SDP-a)  vozi tovne piliće stare 3 tijedna u kombiju Auto- transporta,  gdje se voze školska djeca.

Taj kombi je putničko vozilo za prijevoz ljudi a ne za piliće i svinje koje je već Pero vozio iz Gline . Pilići su se prodavali u veterinarskoj stanici Gvozd , a vozač Miličević je vozio 4 gajbe pilića,  to vam je oko 80 pilića .

Vozio je u svoje selo i prijateljima, zamislite usrane gajbe u kombiju i perje, a nakon jedan sat dolazi pred školu i odvozi djecu kućama!

Nije to prvi put vozio je  nedozvoljene stvari, i stočnu hranu, konobarice nakon popodnevne smijene u 23 sata .

Čovjek sa  upitnom sposobnosti vozi školsku djecu ( često je pijan) pa se pitamo  gdje ste inspekcija i policija?

Danas stojite na cesti policajci , ali ga niste zaustavili već zaustavljate građane i to zamislite policajac kontrolira promet  i pravi se da ne vidi ovo  pilić- vozilo !

Sramno  je za vidjeti kako Pero Miličević i ekipa ovih dana zapošljavaju radnice u crvenom križu i to tako što vrše spiskove kao ugroženih staraca.

Ja vas pitam da li su ugroženi starci s mirovinama njemačkim i koji imaju djecu u inozemstvu. Po zakonu djeca odgovaraju za roditelje koje zanemaruju tako piše u zakonu, a  za socijalnu skrb pola žena je dovedeno preko veze , svaki vijećnik SDSS je u svom selu namjestio fiksnu radnicu i to njihov kadar .

U općini Gvozd pod hitno treba nazor poslati u općinu i crveni križ.”

Pismo čitatelja

HOP