Glavni svjedok srpske zločinačke organizacije ispitan je u slovačkoj vojnoj bazi prema Britanskom planu

0
2209

Ubojstvo premijera Srbije Zorana Đinđića obradili smo na način da smo pokazali kako su mediji i srpske službe lažirali mjesto ubojstva Đinđića.

Srpski mediji i službe napravili su tešku obmanu oko ubojstva premijera Đinđića i lažirali mjesto ubojstva!

U nastavku priče o ubojstvu srpskog premijera pokazat ćemo koliko je bila opasna tajna služba srpskog bandita Miloševića i njegovih suradnika.

milorad-ulemek-legija-01-ras-foto-branislav-puljevic

Akcija Sablja u Srbiji trebala je trajati po opsegu i strategiji premijera Đinđića godinu dana. Miloševićevo špijunsko podzemlje ubijalo je svakoga tko bi prišao bliže ovoj ekipi. Tko se nije slagao sa njihovom politikom bio je likvidiran, kao što se dogodilo u slučaju  ministra obrane, pom. ministra policije, pukovnika Gavrilovića, koji je Koštunici pokazao kriminalnu hobotnicu u Srbiji.

Ekipa oko Rade Markovića, Ulemeka Legije bavila se ubojstvima i van Srbije, pljačkama, dilanjem droge…Kriminal je bio opasan  za cijelu EU. Zato je Velika Britanija odlučila dati svoju logistiku Đinđiću kako bi što efikasnije premijer obavio uhićenja zločinačke organizacije instalirane u vlasti Srbije. Cijelo provođenje akcije bilo je pod kontrolom Engleza. Prva akcija se zvala Svjedok.

Glavni svjedok svih likvidacija je bio Ljubiša Buha, ispitan u slovačkoj vojnoj bazi.

Buha je sve detaljno opisao tužiocu Jovanu Prijiću. Kada je Prijić vidio obim zlodjela odlučio se na ostavku. Sletio je u zrakoplovnu bazu Surčin u 2 ujutro i već istog dana dao ostavku, znajući da ga nitko neće htjeti pratiti u slučaju tolikoga broja zlodjela.

Nakon toga je Đinđić platio glavom. Na samog svjedoka Buhu Ulemek Legija pokušao je dva atentata. Na samog Đinđića pokušana su tri atentata. Treći je bio uspješan.

Igor Drenjančević

HOP