Majka srpskog vojnog obavještajca iz rata prima pomoć, a nekadašnji četnik prima pomoć od načelnika općine!

0
12849

Rezignirani branitelj iz Topuskog kojem je više dosta kradezeove vlasti u Topuskom, vođene političkom posrbicom Kuzmićem, koji inače uživa u kafiću lokalnog četnika i člana ozloglašenih Šiltova Šice, prijavio nam je pokvarenost istog načelnika.

Kradeze u Topuskom i Vrginmostu služi za prikrivanje četnika, policija ih godinama štiti, a u tim općinama cvate četnik-biznis.

Dušan Vilenica prema priči našeg branitelja, nekadašnji četnik odlično živi u općini, prima mirovinu, uzgaja ovce, nekih dvjestotinjak i zbog svojih velikih zasluga u ratu, pucanja po Hrvatima- načelnik općine iz redova kradezea nagradio ga je i sa materijalnom  pomoći. Vilenica je primio  pomoć od Kuzmića.

Vilenicin brat Dragan bio zapovjednik milicije u Topuskom za vrijeme genocidne srpske tvorevine SAO Krajine. Brat Dragan je oteo oružje iz policijske postaje Duga Resa i došao u genocidnu Krajinu za vrijeme rata.

Dražava Hrvatska poslije rata otpustila je branitelje iz policije, te zaposlila u Vrginmostu četnika o kojem sada piše cijele Hrvatska, a mi smo to objavili odavno. Vjerojatno ova vlast čeka nekog Sokolovića da nas ponovo napadnu sa našim oružjem…u policiji Gvozd niti jedna značajna prijava protiv četnika i srpskih ekstremista nikada nije prošla od kada pratimo rad ove jadne policijske postaje.

Drugi brat Vilenica je bio teško ranjen od strane naših snaga i prima iz Srbije invalidninu.  Znači čovjek ima sve uvjete za primanje pomoći. Nekadašnji četnik iz obitelji četnika treba pomoć jer je branio svoju Srbiju.

Pomoć dobiva i majka dvojice viskopozicioniranih četnika. Treba ženi pomoć, ipak su njena djeca stvarala veliku Srbiju. Bogdanaka Dotlić prima pomoć iz programa za žene. Duje Dotlić bio je viskopozicionirani obavještajac vojske Krajine, koji je došao iz Kraljeva braniti veliku Smrdiju. Zato majci treba dati pomoć, jer ako ustreba opet će sinovi uskočiti braniti veliku Smrdiju.

Građanima Topuskog više je dosta četnikovanja u njihovom kraju, krvlju natopljena Banovina puca po šavovima. Koljači, ubojice, lopovi, batinaši glavni su zaslužnici hrvatske Banovine. Vlast je u rukama prosrpskog kradezea, stranke jada i bijede, na koji se može nadovezati i bijedna policija u Gvozdu, koja se bavi progon jedne obitelji iz miješanog braka kako bi spasila četničiju na terenu. Pa može li jadnije?

Situacija je monstruozna. Ubojice Hrvata su vijećnici, logorski čuvari su dobri građani Banovine, a policajci pišu veće bajke o četnicima od bilo kojeg Ćopićevog djela…

 

Možda bi svi oni trebali plaće potražiti kod Vučića, točnije kako kažu oni -plate.

HOP