Saborske plaće: Iz Sabora izbačen Pernar kao kad nose svinju na kolinje, a Bunjac se baca na osiguranje kao baba

0
2146

Plaćamo sabornike 2000 eura. I uglavnom oni ne slušaju narod koji ih je izabrao. Zbog toga danas imamo državu iz koje ljudi iseljavaju.

Osijek vode godinama teški luzeri, od grada sa respektabilnom industrijom, gradom prekrasnog kupališta, Tvrđe, te blizinom Kopačkog rita napravili su bežigrad. Od Slavonije napravili su ljudsku pustoš. Na državnom nivou još i gore. Izglasava se što Plenković naredi, a ako nema dovoljno ruku, nađu  ih među zastupnicima koji imaju sudske procese.

U kradezeu svi ga slijede, kao nekada Sanadera. To jasno govori da je kradeze jedna neokomunistička udruga teških nesposobnjakovića. Nije bolje niti u SDP-u.

U Saboru svako malo iznose Pernara kao pijanca iz birtije. Uhvate ga za noge i ruke poput svinje za klanje i nose ga van. Ponižavajuće čak i za Pernara kojeg baš i ne doživljavamo da ima srama.

Zbog čega su ga iznijeli van? Jel je M. Brkić procijenio da on vrijeđa stranku i SABOR?  Po čemu? Pa Jaca Kosor je rekla “kud Ivo tu i mi”. Pa što čekate? Pernar govori svakakve gluposti u Saboru, ali sloboda govora je zagarantirana. I to je bit svega. Kao što Sanader stoji iza nekih afera, tako bi i Brkić mogao reći što je to sa HEP-om pošlo krivo ili zašto HEP plaća Srbinu Hamoviću toliku lovu za skupu struju?

Jedan benigan nastup Pernara iritira kradezeovce? A sline krađe u državi ne smiju iritirati narod? Što bi bilo kada bi narod pobaco na isti način kradezeovce iz SABORA? Većina je zaslužila to odavno…

Plenković daje nesposobnim udrugama 1,5 milijardu kuna, plaća hrpu uhljeba u nadzornim odborima, a tvrtke propadaju, u svojem vlasništvu drži 1500 tvrtki, od kojih većina služe za ubacivanje uhljeba u njih, država ima sijase agencija za gubljenje vremena kao iz Alan Forda, a najveći problem je izbaciti Pernara iz Sabora. Može li luđe? Svako malo se spašava Uljanik, a sabornici raspravljaju o ustašama i pozdravu ZDS? Za to ih plaćamo? 

Bunjac je prijetio ubojstvom stražaru u Saboru! I svi su se digli na zadnje noge. Bunjac? Pa taj fuflja dok govori, izgleda tako opasno da bi ga mogli zaposliti u filmskoj verziji o Simpsonima. Iskrenio ne mogu ga povezati sa HOS-om. Ako pogledate snimku cirkusa oko Peranra vidi se kako Bunjac u početku bez oštrine lamata rukama, a kasnije bez posebne borilačke vještine baca se na stražara kao baba. Taj bi nekoga ubio od stražara?

Komičan lik kao i Pernar. Lupetao je gluposti jer nije bio sposoban savladati stražare. Uostalom ako gledate akcione filmove, Stallone ili Schwarzenegger, viču li oni takve gluposti ili jednostavno savladaju protivnika? Hvalisavi HOS-ovac kojeg Hosovci ne prepoznaje sa ratišta je samo još jedan klaun koji diže rejting stranki .

Narod će se pomoći sa njim? Pernarom? Sinčićem? Bernardićem? Brkićem? Pa već su pokazali da su svi skupa velika 0.

Stražari u Saboru imaju pravo oduzeti nečiji mobitel? Samo zato da bi nekog iznosili iz Sabora kao zadnju svinju bez snimanja? Pa znaju li oni zahvate za privođenje? Borilačke vještine ili su tu da glume zahvate iz kolinja?

I na kraju jedni drugima- ‘sve bum vas tužil!’

HOP