Lika plus: HSP sve dogovorio sa HDZ-om i SDSS-om!

0
5845

HSP  sve dogovorio sa HDZ-om i SDSS-om

 

Gospić : HSP sve dogovorio sa HDZ-om i SDSS-om

Je li Keleminac bio u pravu kada je poslao mail na uredništva s informacijom da HSP glumi i da je sve dogovoreno za koaliciju sa SDSS-om i HDZ-om u Ličko-senjskoj skupštini. Zbivanja na neuspjeloj skupštini od 9.4.2019. bude sumnju da tu ima i istine. Radi mira nismo htjeli objaviti ovo priopćenje prije same sjednice u Županiji, pa sada objavljujemo nakon zadnjih zbivanja na sjednici

POLITIČKE MUTIKAŠE ,

Screenshot_20190410-160152_Chrome

(mail poslan na uredništvo nekoliko  dana prije konstituiranja Skupštine)

 

Povodom održavanja Konstituirajuće skupštine Ličko – senjske županije obavještavamo medije o našim saznanjima iz redova Hrvatske stranke prava.

HDZ i SDSS dogovorili su sa HSP-om Karla Starčevića većinu i izbor predsjednika Županijske skupštine. Predsjednik Županijske skupštine bit će iz redova HDZ-a.

Također, dogovorili su da neće podržati proračun koji će predložiti župan Darko Milinović.

Koalicija HDZ, SDSS i HSP neizglasavanjem proračuna dogovorila je nove izbore za Župana i nove izbore za Županijsku skupštinu Ličko – senjske županije.

Cilj im je rušenje župana Darka Milinovića i osim preuzimanja Županijske skupštine imati svog župana.

Za nas ovo nije ništa novo jer HDZ je već duže vrijeme u koaliciji sa HSP -om i gradonačelnikom iz Munchen bojne Karlom Starčevićem u Gospiću.

Rambo bojovnik iz Munchen bojne , gradonačelnik Karlo Starčević nema većinu u Gradskom vijeću Gospića , a sve odluke se izglasavaju većinom !

Naravno, ruke u zrak dižu vijećnici HDZ-a !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

Izvor Lika Plus

HOP