Rada Borić svim levičarskim medijima objavila da ju je nazvao ustaša, Bernardić joj je ponudio mjesto u SDP-u!

0
3711

Najprije me pitao jesam li antifašistkinja, a onda i zašto sam antifašistkinja. Odgovorila sam kratko: da, jer je to europska vrijednost, zar ne? Rekao je da je ustaša i da ću vidjeti što to znači… – kaže Rada Borić.

rada-boric

– Poznato je kako su antifašisti prošli u Jasenovcu – mučeni i ubijani od ustaške vojske Nezavisne države hrvatske. Ovakav poziv doživljavam kao prijetnju u osjetljivom, predizbornom trenutku. Zamislimo koga Nijemca, Francuza, Grka, Talijana, Slovenca … – kandidata za EU parlament – da zaprimi poziv od osobe koja se predstavlja Hitlerovim, nacističkim vojnikom – dodala je.-piše tragikomični Smećernji list.

hudapletenice

Partizanka Rada baštini politiku koja je silovala, klala, ubijala Hrvate 1945. godine u brojci od pola milijuna. Drugim riječima radi se o krvoločnoj babetini vjernoj toj koljačkoj ideologiji…Njihova Rada nama drži lekcije, kao i njihov Josipović zadovoljan poubijanim svećenicima u Hercegovini. Ta ista crvena zvijezda je klala Hrvate na isti način 1991-1995. te je time podržavanjem crvenih ubojica Rada jasno pokazuje tko joj smeta. Zbog takvog stava Bernardić, sin branitelja zove ju u titoističku stranku SDP. U ekipu krvoločnih lopova i mrzitelja Hrvatske.

bero 2

U SDP-u su nekada bili bitni  srpski teroristi sa Banovine P. Miličević, P. Dugošija, V. Gabrić, koje smo otkrili pa su danas suradnici pupovčeve ekipe…

HOP