Vučićevi SNS psi počeli se tući uzajamno, pitanje je trenutka kad će se početi ubijati

0
3258
Jesmo li prije neki dan predmnijevali kako će se razbojnička banda srbijanskih SNS balegara i svinjara uskoro uzajamno potući i poubijati uzajamno? Požurili su i dan prije svenarodnog srbijanskog SNS zaglupljivanja i zatupljivanja na Vučićevom današnjem mitingu potvrditi na djelu svoju zlu ćud. Opaka i opasna narav Vučićevih kerbera Dragana J. Vučićevića, glodura i prvog glodara Dezinformera i zamjenika kradonačelnika Beograda Gorana Vesića kasno sinoć je eksplodirala kao tempirana bomba u Crvenom moru. Na izvanrednom sastanku SNS-a podivljali luđaci su se međusobno gotovo na krv i nož zavadili oko taktike i strategije kako što pokvarenije i što podlije i odvratnije podvaliti njihovoj političkoj konkurenciji, oličenoj u oporbenom Savezu za Srbiju. Verbalna svađa Vučićevića i Vesića brzo je prerasla u fizički obračun u kojem je Vesić izvukao deblji kraj. Ostao je kratkih rukava u kratkotrajnoj tučnjavi, budući ga je Vučićević i prije bilo kakve prave tučnjave šakama gađao i pogodio pepeljarom u glavu, nanijevši mu teže tjelesne ozljede, pa je Vesić na kraju završio i na intenzivnom odjelu Urgentnog centra u Beogradu. Kad je od zadobivenog udarca pepeljarom u glavu Vesić od bola ubrzo izgubio orijentaciju, Vučićević ga je zgrabio rukama i oborio na pod sale u kojoj su svi vodeći SNS kriminalci sastančili. No, priskočili su Vesiću u pomoć tjeseni SNS čuvari i spasili ga batina od razjarenog Vučićevića.
VUČIĆ
Vučićevi napujdani kerovi Vučićević i Vesić, koji svakodnevno teškim tlapnjama i nebulozama manirama dva morona davno sišlih s uma, ispiru mozak građanima Srbije o izmišljenim i fantomskim pothvatima njihovoga miljenika i teškoga bolesnika Vučića, sukobili su se oko raspodjele novčanih sredstava za današnji SNS miting tragikomičnog naziva “Budućnost Srbije.” Prema izvorima beogradskog portala Ricochetspecial.com najprije je Vučićević zatražio od Vesića da osigura što više novca za današnji skup SNS stada ovaca za orkestrirano blejanje i šišanje, zakazano od 15 sati u centru Beograda. Uz to je Vučićević podsjetio Vesića da barem on ima odakle izdvojiti lovu za njihovu zajedničku stvar i akciju daljeg šišanja narodnog stada ovaca, budući je, kako veli, “Vesić opljačkao mnogo novca iz Crvene zvezde i grada Beograda.” Nije mu ostao dužan niti Vučićev gebelsovski izdanak u vidu kočopernog i razularenog patuljka Vesića. On je Vučićeviću oštro odbrusio da “malinari najbolje znaju koliko ih je on opljačkao.” Obje primjedbe dvije SNS vrane koje su potom jedna drugoj oči htjele izvaditi su na mjestu. Točno je i da je Vesić izvukao golemu lovu iz KK Crvena zvezda, a ojadio je i proračun grada Beograda, u kojem se samo papirnati i formalno proglašeni gradonačelnik Zoran Radojičić miješa u svoj posao isto onoliko koliko i najplačniji srpski fikus Ana Brnabić u svoj posao predsjednice Vlade Srbije. Kao što je pederuša i djeveruša Ana Brnabić lutka na koncu Vučića, isto tako je u srpskom kazalištu političkih lutaka i spomenuti Radojičić samo lutak ili još manje i privjesak na ključu Vesića. Glede Vučićevića kao novinara, točnije dna od novinara ili dnovinara, sve je dobrano poznato odavno. Manje je znano ono što mu je naglas i Vesić natuknuo da se Vučićević obogatio skupa s njegovim kolegom i direktorom Dezinformera Damirom Dragićem na pljački, zarađujući brdo love od pljačke i otimačine novca od srpskih malinara. Na njihovoj grbači Vučićević skupa s Dragićem godišnje zgrne prosječno 1,37 milijuna eura. Naravno, sasvim je logično i očekivano da Vučićević i Dragić srpske maline po niskoj tržišnoj cijeni izvoze u Rusiju i tako stiču golemu novčanu dobit.
seselj_pali_zastavu__05_08_2015_foto_fonet_688_HRT.jpg.688x388_q85_crop_upscale
Zapravo, glavni i neodgovorni urednik Dezinformera Vučićević i direktor tog smeća od SNS dnevnog i stranačkog biltena, novinarstvom se bave iz hobija, budući da te nepismene i neobrazovane neznalice i paceri gomilaju bogatstvo kao vlasnici 50% tvrtke “Ledena Lozica,” hladnjače koja se bavi otkupom malina. Tržište opredjeljuje i diktira cijene malina, a Vučićević i Dragić kao državni monopolisti to rade u korist Vučićevog krvavog i zločinačkog režima,izvozeći srpske maline u Rusiju. Očito, Vučićević je u svojoj rusofiliji, sve uz miris i ukus malina spojio sebi i lijepo i korisno. Ljubeći danomice slike Vučića i Putina, izvozeći p bagatelnoj cijeni maline iz Srbije u Rusiju, Vučićević skupa s poslovnim ortakom Dragićem gladi i mazi svoj podebeli devizni konto, izrabljujući i pelješeći do krajnjih granica sve prevarene i pokradene srbijanske malinare. Vučićević i Dragić su u posao ušli sa smiješnih 3000 dinara uloga, ili po sadašnje kursu 25,4 eura, koliko su službeno unijeli cifru početno upisanog novčanog kapitala. Sad diktiraju uz potporu Vučića cijene malina na srpskom tržištu. Postavili su uz suglasnost srbijanskih bešćutnih vlasti nisku cijenu malina na tržištu i tim obaranjem cijene malina, ubili svu srbijansku konkurenciju na tržištu malina. Tako se Dragan J. Vučićević i Damir Dragić uz pomoć njihovog gospodara Vučića bogate i nije ni čudo što onda Vučićević u svojim kolumnama za maloumne sve njih tako nezasluženo i nenadano bogate od opravdanih prozivki od strane pokradenog naroda, časte u tisku epitetima stoke rogate.
šešelj.arkan
Čim se Goran Vesić oporavio od udarca pepeljarom u glavu, iz Urgentnog centra je poručio svome stranačkom kolegi po bolesti kleptomanije Vučićeviću da mu sve oprašta. Kako i ne bi, kad se njih dvojica zajedno sa njihovim gazdom Vučićem mole u istoj financijskoj crkvi. I zato je njegovo dobrovoljno davanje krvi Vučićevićevim preciznim pogotkom u Vesićevu praznu i glupu glavu, samo njegovo dobrovoljno i slučajno izazvano davanje krvi za njihovu zajedničku i čežnjivu požudu strasti,a to je krvožedno, krvoločno i vampirsko ispijanje krvi iz vena svih poharanih i opustošenih podanika Vučićevog fašističkog i nacističkog režima. Lažna ljubav prema srpskom narodu u kojega se obojica lažno zaklinju samo debljinom, visinom i veličinom svog pukog materijalnog interesa brzo ih je pomirila i ponovno iste noći i ujedinila u njihovoj zajedničkoj borbi, kao dva okorjela kriminalca i pripadnika Vučićeve zlikovačke srpske nazadnjačke sekte, poznate u narodu pod kraticom SNS.
Dragan Ilić
HOP