Skandal: Policija pritovrila dva Hrvata zbog prijave četnika koji siluje, šverca, prijeti, puca iz pištolja…

0
11234

Mialan Busić u Topuskom raditi što želi. Protiv njega se vodio sud zbog silovanja jedne djevojke, pa je to malo otišlo u krivo…Milan Busić je prijetio lokalnog policajki, pa je i to otišlo malo ukrivo, svjedoci su rekli gdje je oružje u njegovoj kući, pa se netko iz policije pobrinuo da mu se javi prije pretresa.

Pokazali smo i snimke Busića kako puca iz pištolja ispred svoje kuće, snimke je objavio preko Facebook profila, ali niti to nije bilo dovoljno da se nešto poduzme protiv njega, da ne gvorimo o švercu cigareta iz BiH…

Sjedio sam kraj njega u kafiću neki dan kada su privedena dva Hrvata zbog navodnih prijetnji ovom četniku. Busić se hvalio da mu nitko ništa ne može jer je odrađivao posao za HDZ na izborima. Što je i istina. U videu na lokalnoj TV je tražio svoje glasače da glasaju za HDZ. Hvalio se da je jednom programu za žene  izvukao novac od općine za svoju ljubavnicu. Strašne stvari se njemu dopuštaju. U svom pravoslavnom selu šamara starce. Neki tvrde da je policijski doušnik. Neki tvrde da ga štiti srpski lobij, uglavnom radi pakao na terenu.– ekskluzivno nam je rekao jedan topušćan.

 

Bogata obitelj četničkog teroriste muze socijalnu pomoć, a on puca iz pištolja i hvali se prijateljstvom sa kradezeovcima!

SMEĆE Čbusić smeće

Što se dogodilo zapravo?

Ova patuljasta nakupina četnika provocirala je naše dečke prije Uskrsa, pa se malo ukakio da ne bi izvukao deblji kraj, te ih na kraju brže bolje prijavljuje u milicijsku postaju SAO Krajine-Gvozd, kako bi zaštitio svoj obraz kukavice -četničke.

Izmislio je priču o nekakvoj prijetnji, kao pravi hrabri patuljasti četnik, zdravoseljački rečeno usranko i za to našao i svjedoka. Naravno idealnog.

Lokalnog pijanca protiv kojeg su bile sumnje za krađe, prometne nezgode, tuče…idealan svjedok. Milan B. ima lokal u Inđiji u Srbiji, a često dolazi ovdje i druži se sa četničkim komadantom, kukavicom Busićem, on je potvrdio sve laži ovog patuljastog četnika. Policija je brže bolje privela naše dečke i pritvorila nekoliko sati pred Uskrs.

Usporedimo to sa slučajem Dragić. Dragići su uz svjedoke prijavili prijetnju silovanja maloljetne kćeri (8), policija nikoga nije pritvorila (radilo se o ekstremnom Srbinu). Kod susjeda je pronađen pištolj, niti to nije previše dirnulo naše policajce ( vlasnik kuće ekstremni Srbin). Znači mi imamo policiju koja očito provodi zakone SAO Krajine i SAO SDSS Pupi landa.

malobabić

Nedavno je bio sprovod oca nekadašnjeg srpskog terorista, a sada srpskog popa N.M. , pa se policija  ponudila pomagati oko regulacije prometa na sprovodu. Treba pomoći ekstremistima na svakom koraku, pa zato ih Hrvati plaćaju…

received_395013051087247

Kradezeov šef za Topusko slika se pred Uskrs sa srpskim ubojicom Ćelapom, šefom SDSS-a za Topusko. Zbog toga naš narod iseljava, a budale glasaju za kradeze.

HOP