VIDEO: Antife i gay aktivisti u Njemačkoj žele linčovati kršćane!

0
1959
German Chancellor and chairwoman of the German Christian Democrats, Angela Merkel reacts during a news conference after the party's weekly executive committee meeting in Berlin, Germany, Monday, May 23, 2011. Chancellor Angela Merkel's conservative party slipped behind the environmentalist Greens to third place in a state election in Bremen on Sunday, its worst result in Bremen in over 50 years. (AP Photo/Michael Sohn)

Skupine njemačkih kretena baš kao i prije 2. svjetskog rata nasjedaju na masonsku propagandu i preko gay aktivista i antifa spremni su linčovati kršćane kao nekada židove.

Jučer su u njemačkom gradu Freiburgu vjernici Bratstva sv. Pija X. molili za život i za nerođene. Pogledajte dio atmosfere..

Na jednom od najomiljenijih sveučilišta Njemačke s 11 fakulteta i više od 80 smjerova studira oko 21.000 studenata, od toga 17,5% iz zemalja cijelog svijeta. Evo u što se pretvorio!

Toliko razvijena zemlja ima mase kretena koji podržavaju migrante koji divljaju po zemlji , a oni napadaju mirne kršćane.  Masonerija je dobro preko medija zaludila idiote.

 

HOP