Država srpskom batinašu darovala kuću,a SDSS-ovi načelnici se biraju prema kapacitetu za pijančevanje

0
5432

Od kada smo napisali da u općini Gvozd nedostaje poklonjeni traktor od strane Ace Vučića traktorski heroji iz olujnih vremena potpuno su se pogubili.

downloadfile-19

Kaže nam jedan pravoslavac iz Podgorja, mjesta iz kojeg je načelnik općine Vrga kako nije baš potpuno točno da samo bivši načelnik općine Branko Jovičić zna gdje je traktor, zna i načelnik općine Vrga. Tvrdi nam pravoslavac iz rodnog sela današnjeg načelnika općine kako je traktor bio u garaži kod Vrge, pa kada smo postavili pitanje gdje je traktor, traktor je sklonit brže bolje na drugu lokaciju, skinuti su ” najiloni sa traktora i brže bolje je odvežen”.

šapić

Pravoslavac nam kaže kako se Vrga hvalio da je Vučić njemu dao traktor…dao ili ne dao, ali traktora nema pred općinom već se seljaka po tuđim garažama…

Načelnik općine Gvozd Vrga imao je bliski susret sa Hrvatom iz BiH koji je doselio u općinu, dogodilo se to u lokalnoj birtiji, jer je očito nekima dozlogrdilo njegovo pametovanje i skrivanje iza najvećeg Srbina među Srbima i vučićeva velikog druga Miodraga Linte. Tuču su spriječili mještani. Vrga je često pijan ili pije, pa je sve sličniji svojem prethodniku Jovičiću, na kraju ispada da SDSS bira za načelnike same pijance.

jasenovac-linta-4

 

M. Šapić koji je u ratu batinao Hrvate, ispitivao ih, te bio glavni bezbednjak, danas obilazi sa Pupovcem srpske popove i polaže vijence u Jasenovcu za “750 000 ubijenih Srba”.

U Vrginmostu mu je država Hrvatska darovala kuću, za sve zasluge u ratu.

HOP