Hrvatske službe osiguravaju vučićevog četnika koji organizira biračko tijelo Pupovcu za EU izbore

0
3843

Kažu desničari da je glas za kradeze isto kao i glas za SDSS, Milorada Pupovca kojeg  narod od milja zove Milokrad. Ono što mediji nisu primijetili u Hrvatskoj kada je došao žvaljavi predsjednik Vučić u Hrvatsku; da se u Vrginmostu za vrijeme posjete žvaljavog Vučića u Vrginmostu pojavio predsjednik fantomske organizacije Saveza Srba Regiona, čitaj četnika regije, blizak izbjegličkoj vladi usrane Krajine (Biro Krajine). 

Vučić kao pravi Srbin se napravio da ne pozna ovog četnika da bi neupućeni novinari lakše nasjeli na priču…O Linti je pisao samo naš portal, drugi portali nisu imali pojma tko je taj čovjek.

linta

Linta je na početku pozdravio Srbe i Vučića faraona od majke Smrdije. Župana Žinića nije pozdravio niti ikoga sa hrvatske strane. Kradezeovci na to nisu reagirali jer su beskičmenjaci. Lik je nezadovoljan brojem Srba u policiji, jer kada će ponovo dizati bunu, neće imati dovoljno svog kadra školovanog u policiji.

Nisu zadovoljni što područna škola nije sa više srpskih profesora. Ali nije naravno rekao sastav u općinskim tvrtkama i komunalnom poduzeću. Nije rekao da se isključivo pomaže Srbima koji su uz SDSS. I da u policiji radi ratni četnik Sokolović u ime ugroženih četnika. Područje Banovine nazvao je krajinom. Drugim riječima usred Hrvatske je širio četničiju, a do danas ga štite naše službe.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Znači ako glasate za HDZ, ovaj bi vam lik mogao doći glave, jer njega koji se druži sa četnicima, ekstremnim Srbima, pijanim četnicima, zločincima naša policija redovito osigurava, pa čak taj vučićev četnik drži lekcije po Zagrebu i polaže vijence za poginulih “750 000” Srba u Jasenovcu.

On ima svoju lutku na koncu u Hrvatskoj, zove se Pupovac.

On organizira Srbe da glasaju za Pupovca kako bi Pupovac progurao što veću autonomiju Srba u Hrvatskoj preko EU parlamenta. Znači uz pomoć kradezea ova lopina uz Milokrada kuha nam opasnu kašu koju kradeze godinama dozvoljava.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na naslovnici su banditi Šapić ( srpski bezbednjak iz rata) i Linta u Jasenovcu kraj Pupovca za vrijeme polaganja vijenca. Linta iz Srbije svakodnevno napada Hrvatsku “zbog ustaštva”, a druži se sa srpskim zločincima.

HOP