Kolinda bezobrazno ignorirala građana koji ju je pitao ‘zašto je poništeno 40000 potpisa za referendum’

0
10841

Na Dan grada Splita i blagdana Svetog Duje u Split je došla predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Kitarovićka je razgledavala grad kao turisti iz Japana i Koreje i divila se gradu, pa je sve izgledalo malo tragikomično. I dok je Kitarović s delegacijom razgledavala , muškarac joj je u prolazu doviknuo da se treba stiditi.

kolinda 22

“Di su glasovi? 40 tisuća glasova ste poništili. Komunizam još vlada u gradu, sramite se, radite protiv naroda za svoj privilegij”…Ono što mediji nisu primijetili a što pokazuje ova snimaka je naravno ponašanje predsjednice. Nije se niti okrenula, kao da je građanin i birač zaražen kolerom, potpuno ga je ignorirala… drugim riječima rečeno, budale samo vi nas plaćajte, vi za nas niti ne postojite.

Naći će se i mudraci koji će reći da je hrabar govor splićana upućen Kuščeviću. Predsjednica je znatno važnija uloga od Kuščevića, odavno ga je mogla prozvati za te muljaže u javnosti, a ona ga podržava i po logici s kim si takav si- sve je rekla. Svakako bi bilo pristojno da se zaustavila i barem primijetila da čovjek postoji!

Više je nego jasno da i poništeni glasovi (40 000)  koji su trebali osigurati referendum nisu nikakva smetnja održavanju referenduma jer je ministar Kuščević nedavno najavio kako za referendum o starosnoj dobi za mirovinu treba prikupiti nešto preko 3 700 000 potpisa, a jučer je DIP izjavio kako je za izbore osigurao 3100 000 biračkih listića? Muljaju nas i još ignoriraju građane…

HOP