Iz ostalih srpskih političkih opcija napali Pupovca i poručili mu da nema šanse na izborima!

0
4863

EVROPA- nedostižni san Turaka, Kineza i Milorada

Ipak se ne mogu suzdržati od komentara na postavljene jumbo plakate, komentare o njima i traktoru.

Sa dizanjem tenzija prema Srbima kreću svi do sada izbori u Hrvatskoj. Naravno, tenzije podiže i nameće upravo onaj kome je jedino bitno politički opstati, biti pamćen, a sve mazanjem očiju svome narodu, prikazivajući se kao borac iz fotelje, kompleksiran javnom percepcijom kao srpski predstavnik.

U Hrvatskoj je postavljen neznan broj skupih jumbo plakata, za koje ne znamo koliko koštaju i tko ih može platiti, sa pitanjem:
“Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj?”
A eto odgovora:
Srbi znaju, nije lako, a za to je upravo suodgovoran isti onaj koji koristi to pitanje u kampanji kako bi se dočepao Brisela. Isti taj nije to postavljao kad je Hrvatska pregovarala za ulazak u EU, kada su se mogli postaviti uvjeti da Srbima bude bolje. Ne zanima njega kako je Srbima u Hrvatskoj jer da ga zanima obnovile bi se sve kuće, i one minirane, registrirale bi se srpske škole, priznale bi se penzije i riješili svi problemi prije ulaska Hrvatske u EU. Moglo se, ali jeftinije je Hrvatskoj plaćati jednog čovjeka.

received_551539275370048

Zašto onda da autor pitanja Iskoristi ponovno muke srpskog naroda da samo njemu bude bolje, a narodu isto ili gore?! Na muke smo se nažalost naučili, narod se sam bori za svoj opstanak, a elita neka o svom trošku putuje za Evropu.

FB_IMG_1557217035555

“Traktorom u Brisel” – Poručujem traktoristi da ne koristi srpsku tragediju u kampanji i da se barem on ne ruga sirotinji koja je traktorima morala pobjeći, a većina se nije vratila. Ti ljudi nisu imali 95. takav osmijeh na licu, već suze i jad.

Kako će se “profesori”, sa dva reda svojih stručnih zvanja i sumnjivog nacionalnog podrijetla, boriti u Briselu ako u Hrvatskoj služe samo vlastima na štetu Srba?!
Koliko ti profesori vrijede u narodu govore osvojeni glasovi za izbor Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba. Vrijede nešto više od 200 glasova u gradu u kojem je registrirano vise od 21.500 Srba sa pravom glasa. Moj kolega Jovica Radmanović osvojio je preko 300 glasova u Primorsko-Goranskoj, a Srđan Milaković oko 600 glasova u Vukovarsko-srijemskoj županiji. U svakoj županiji živi manje Srba nego li u Zagrebu.

 

Srbi u Hrvatskoj su dobar, vrijedan, hrabar ali i naivan narod. Mnogi su shvatili, a ostali će uskoro, da su nam predstavnici nametnuti novcem i izbornim zakonima. Promjene će polako doći, a mi nećemo odustati.-piše na svome profilu Siniša Ljubojević predstavnik Srba