Jandroković nije samo Grmoju nazvao smećem, nazvao je sve nas koji želimo svoj gospodarski pojas i zaštitu od teleoperatera!

0
3479

Grmoja Jandrokovića nazvao “Njonjom”, a ovaj njega “smećem”. Ali pozadina je Grmojima borba za gospodarski pojas te jasne odnose sa teleoperatrom.

“Pa, gledajte, stupanj primitivizma koji Most kontinuirano pokazuje na svakoj praktički iole živahnijoj raspravi je jedan kontinuitet. I to najbolje govori o njima, ljudi to vide, prepoznaju, tu nema nikakvih dilema”. kazao je premijer.

Znači kada nekog nazoveš smećem ti si kulturan čovjek, kaže školovani diplomat Plenković.

FB_IMG_1557562015649

Po uzoru na Jandrokovića od sada bi komunalci mogli pri odvozu smeća uvesti nove riječi, pa ako odvoze smeće mogli bi reći da odvoze sabornike ili zastupnike.

Smeće je Grmoja?

Ne dragi moji, smeće smo mi za kradeze jer je Grmoja zatražio gospodarski pojas i tako štitimo interese države, zatražio je isto  da kao u svakoj normalnoj zemlji teleoperateri zatraže pripadajuće dozvole kada postavljaju svoje antene i uređaje…to kradezeovcima nije bitno! I u Saboru nije prošlo.

I ovaj odgovor Grmoji je odgovor vama za koga radi Plenković radi, dok mu vi plaćate plaću kojom plaća stan, hranu i hrani svoju djecu…Glas za kradeze je glas za hrpu pokvarenjaka koji nas blate, pljačkaju i uništavaju godinama.

HOP