Mržnja hrvatskih komunista u režiji SDP-a: ‘Upropastili su nam državu, došle su kojekakve ustaše i bitange izvana i ponovili 1941. godinu!’

0
6601

Šef Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske (SABA RH) Franjo Habulin  je rekao kako je skup na Bleiburškom polju zapravo naricanje za propalom ustaškom paradržavom. Taj skup nazvao je i balom vampira kojem je pokrovitelj Sabor, a u kojem sudjeluje i Katolička crkva.

Habulin nije bio u ratu, a pokrovitelj je genocidne komunističke partije. Teške riječi mržnje izgovorene u Bleiburgu i laži dokaz su i današnje krvoločne mržnje prema Hrvatima. O divljanju četnika usred Beograda i slavljenju D. Mihailovića ovih dana niti riječ od ovog skorojevića.

Da je komunistička pljačkaška ljevica krenula u potpuni obračun sa hrvatskom državom govore istupi hrvatskih antifašista na Petrovoj gori.

 

Ivan Fumić ovako vidi domovinski rat:

“Onda su nakon 45 godina došli karijeristi, sebičnjaci i kojekakvi idioti i upropastili su nam državu, došle su kojekakve ustaše i bitange izvana i ponovili 1941., zaredalo je rušenje spomenika, a jedan od primjera te apsolutne primitivnosti je i ovaj spomenik na Petrovcu. I što mi danas imamo?”

vojin bakić

Ovako je Vojin Bakić sakrio spomenik Banu Jelačiću poslije rata, a poslije su ga komunjare potpuno uništile. Fumić se žali da se prema spomeniku na Petrovoj Gori loše odnose današnje vlasti?! Spomenik na Petrovoj gori napravio je Bakić, osoba koja je poslije 2. svjetskog rata željela poništiti hrvatsku kulturu svojim nakaradnim sranjem na Trgu Bana Jelačića.

Znači nije bilo srpske agresije na Hrvatsku? Lijepo su živjeli u Jugoslaviji?

5 Jugoslavenske protuhrvatske org.png

juga naša tugajuga

jugo funkcioneri

Par kilometara od te lokacije Fumićevi partizani pobili su preko 1500 ljudi, djece, žena i vojnika 1945. godine. Sada ta ološ govori o antifašizmu. Partizani su odgovorni za genocid nad pola milijuna Hrvata i danas se čude kako ih Hrvati ne vole?

FB_IMG_1557407870146

Srpska crkva nahuškala je svjetske lidere protiv Hrvata, lažući o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu. Ona sa Papom odlučuje o sudbini Stepinca.  Pomažu im hrvatski izdajnici-komunisti. SDP se ponovo svrstava na čelo tih komunista, a HDZ postaje njihova blaža varijanta.

Isti banditi pod zvijezdom petokrakom, kokardom i srpska crkva  organizirali su još jedan genocid hrvatskog naroda 1991. I do danas pokazali da su oni neprijatelji Hrvata.

HOP