Dok mediji vrište o ‘ustaškom derneku na Bleiburgu’-u Obersalzbergu možete naručiti Hitlerova omiljena jela i kupiti njegove slike!

0
16754

-Nevenka Nekić: “Oteli su nam odavno vlast u rođenoj državi, čast, ime, pobjedu u Domovinskom ratu ponizili, četnike uselili u sve pore društva, grizu naše ranjenike iz Domovinskoga rata, pljuju po našim svetinjama, a sada nam hoće zabraniti molitvu za mrtve i to na našem privatnom polju iako je u drugoj državi.

Državi koja je imala Nacističku stranku s preko pola milijuna članova, stranku koja nikada nije osnovana u NDH; imala je Austrija vlastita 52 koncentracijska logora za Židove i neprijatelje njihovoga nacizma, a uspomene na svoga Dolfija, rođenoga Austrijanca nije dala likvidirati.

 

I danas možete otići na Obersalzberg, tamo je sačuvana njegova vila na vrhu planine, njegov lift, njegove slike se prodaju, knjiga o njegovu životu u tom orlovskome gnijezdu, a možete naručiti i njegova omiljena jela u restoranu. Malo dalje na samom hrptu Obersalzberga stoji križ na kojem nema Krista, ni danas.”- izvor HKV

HOP