HDZ pomaže Milakovićevom četniku za EU izbore na lokalnom nivou, a Milaković ruši Penavu u Vukovaru!

0
23643

Ilija Drageljević, srpski terorist iz Okučana, pripadnik „2.pješačkog bataljona Crni Đorđe“ u domovinskom ratu  nalazi se na listi DSS Srđana Milakovića za EU parlament. Ilija bi u EU parlamentu vjerojatno branio svoj antifašizam na srpski način.

čede

Frendovi Aca i čedo Ilija

On je jedan od najvoljenijih četnika u lokalnom kradezeu. Njega svi vole, gotovo se otimaju za ovog četnika.

Na njega reže žile kradezeovac načelnik općine Okučani Aca Vidaković i što god zatreba ovaj čedo, Aca “rešava”. Aca je toliko zaluđen četništvom da se i sam učlanio u srpsko društvo Prosvjetu i okružio se sa četnicima; Draganom Vlaisavljevićem srbočetnikom iz Trnave kraj Medara,  „kamandantom 18.korpusa” i Sinišom Martinovićem- svojim  zamjenikom, inače Martinović na društvenim mrežama njeguje veze sa ratnim zločincem Zoranom Lužajićem i s Draganom Vlajsavljevićem, čovjekom koji je navodio zrakoplove JNA za vrijeme kobnog napada na Novu Gradišku. 

FB_IMG_1548506480175FB_IMG_1548084121579

Koliko kradezeovac Aca voli svoje čede vidi se što im je sve omogućio, od partizanskog spomenika u Vrbovljanima (obnovu), mjestu čede Drageljevića, obnavlja se i neka kuća koju je nekadašnji srpski specijalac, a danas pop pročetničke SPC-a Ćulibrk proglasio crkvom, a kako čujemo dobiti će i školu iako imaju svega 5-6 učenika…

FB_IMG_1556755406169

Iz zahvale kradezeu za tetošenje četnika u Okučanima njihov šef Milaković progoni HDZ-ovog gradonačelnika u Vukovaru Penavu za “nesklonost Srbima u Vukovaru”. Mjesecima je divljao na Penavu u medijima pa se može posumnjati da zapravo provodi Plenkovićevu politiku protiv Penave, jer u Okučanima se vidi koji princip provodi kradeze na terenu prema četnicima.

pupijevci

Svi koji zaokruže za HDZ nepotrebno gubite vrijeme na izborima, zaokružite za Pupovca, kradeze je ionako iz svega viđenog pupovčev isprdak. Ćiro Blažević i načelnik Vojnića vas pozivaju kao kradezeovci da izravno glasate za Pupovca, pa kada to oni predlažu, a Aca provodi u “delo srpsku politiku “, čemu gubiti vrijeme ili kako bi kradezeovci rekli “gubiti vreme”, glasajte za vođu kradezeovaca -Pupija od Benkovca…

Na kradezeovoj EU listi ionako postoji kandidat koji voli svoje čede baš kao i ovi likovi…čemu uopće postoji kradeze, bolje da se svi učlane u SDSS.

HOP