Medvjed progonio migrante u šumi

0
7084

Na magistralnoj cesti kod mjesta Čemernica  dogodio se sukob medvjeda i migranata.

Desetak migranata uspjelo je probiti granicu i ilegalno ući u našu zemlju.  Kada su došli u mjesto Čemernicu kod Topuskog ukrali su Golfa 3 iz dvorišta.

Izgurali su ga iz dvorišta i upalili na  žice. Upalivši vozilo ovi banditi nisu imali previše sreće. Tek kada su se ugurali u Golf, Golf je već crko.

Auto nije imao dovoljno goriva i brzo je stao na cesti. Tek što je stao naišla je policija da im pakao bude veći. Rastrčala se migrantska banda po šumi.

Tada nastaje bežanija migrantskih bandita po šumi…ali nije ni tu kraj njihove nesreće, u šumi su imali bliski susret sa medvjedom  koji je isto zbisao u Hrvatsku iz BiH.

Policija je nateravala migrante po šumi, a migrant medvjed dao se u potjeru za svima, pa se više nije znalo tko koga progoni.

U lokalnoj birtiji u Vrginmostu dan kasnije  mještani su udarili priču kako se ne zna čiji je taj medvjed, da li Dodikov ili od Fikreta Abdića…

Uglavnom dana 22.5 od 23.30 h do 1.00 h bilo je zabavno u toj šumi, jer niti su migrantski banditi bili spremni za sukob sa medom, a niti su bili spremni policajaci, pa je tu bilo cike, vriska kao u nekom filmu Jima Carrey…

Dva su migranta uhićena od njih deset.

HOP