HDZ je doživio fijasko podržavanjem četničije u Hrvatskoj i promoviranjem Pupovca

0
4541

FB_IMG_1547032929613

Piše : Igor Drenjančević

Kradezeovci se pitaju zašto su pali na izborima?! Oni to trebaju analizirati…Puno im je u padu pomogao Pupovac…on je ionako svojom mržnjom napunio jaja svima…

 

Pisali su mudraci sa desnice da je imao briljantnu kampanju?! Nisam mogao vjerovati što čitam?! Plakatima je provocirao najodvratnije porive kod ljudi, baš kao u Novostima. Potpuno isti stil. I pokazao da je on najveće zlo u Hrvatskoj poslije kradezea. I zato je propao na izborima. Tvrdio je da ga Hrvati vole…

U inozemstvu HDZ jedino je napravio dobar rezultat u BiH i Srbiji. Srbi glasaju za kradeze! Ludilo. I to ekstremni Srbi. U BiH mogao bi se primijeniti vic o Bosancima, samo što su danas Hrvati i Mujo i Haso, drže se onih koji su ih rastjerali.

Član HDZ-a M. Blažević snima spotove za SDSS, stranku prepunu aboliranih četnika, ekstremnu i punu mržnje prema Hrvatskoj. Načelnik Vojnića otvoreno poziva na potporu Pupovcu, a član je HDZ-a.

marušić 2

Župan svira u društvu aboliranog četnika…

FB_IMG_1556351317617received_395013051087247

Abolirani četnik ubojica (snajperist) čestita uz kradezeovca Uskrs. I time  nas još više ponižuju. Slučaj Dragić u Vrginmostu od kojeg bježe svi  dokaz je da kradeze je dao izvršnu i sudsku vlast u ruke SDSS-a. Policija maltretira lojalnog Srbina i štiti srpske ekstremiste. Zato je kradeze na dnu. I biti će još niže. Sve ovisi o razjedinjenoj i vrlo lošoj desnici.

Plenković nakon ove katastrofe mora otići. Raselio je Hrvate, naselio isil-jugose, uništio privredu zajedno sa onim zlom Milanovićem i Borg grupom, osramotio zemlju.

Ono što zabrinjava je činjenica da je u političkom smislu uspio. Iako Mađarska i Italija idu desno, Hrvatska nikada nije bila ljevija. HDZ, SDP, Amstrdamske štetočine, Živi zid, svi titoisti. Jedina desnica koja je prošla su Suverenisti. Oni se pak temelje na 76% vrijednosti R. Tomašić. Tomašić to zna i sada žele pridobiti Neovisne i HSP. Hoće li uspjeti vidjet ćemo.

U ovoj kampanji glavni je bio Bujanec na desnici. Nakon što je godinu dana proizvodio političare Neovisnih, okrenuo im je leđa i u odsutnom trenutku se priključio Suverenistima. Glavni razlog su krive procjene Esih. Esih je mislila da se može maknuti od svojim političkih tutora, bar blefom, ali to nije uspjela. Nekada u Bleiburškom vodu sa Vukušićem i Šeksom, poslije u ekipi oko Bujanca toliko se napuhala da je mislila sve nadskakati.  Esih je elitist. Danas nije vrijeme takve politike. Zato ju je potukla Tomašićka koja vrlo jasno govori, bez uvijanja, razumljivo i seljaku i radniku i intelektualcu. Kada čujete govore Hasanbegovića između zamuckivanja i filozofiranja ugasiti ćete televizor. To je ekipa koja više polaže na samopromociju svog intelekta nego na službu svome narodu. 

plenkovic stranica1

A u pozadini Esih je radila strašne gluposti. Nije izašla na izbore u Lici da nenašteti  HSP-u, pa je NZH podržao u Lici HSP. Za to joj nije kriv Bujanec. Ionako je rekla da na izbore izlazi sama…Nisu radili na terenu, nisu imali konferencije za novinare u Saboru ona i Hasanbegović, a s druge strane u Saboru je ona podržala ministra Marića i spasila HDZ, a Hasanbegović je osigurao kvorum za INA-u. Niti za to nije kriv Bujanec.

Bujanec je tada peglao njihovo licemjerje, pravdao Hasanbegovića, a naivci su vjerovali u te gluposti. Nisam tada namjerno prenosio te Bujice jer sam znao ishod situacije. To mi je i sam Bujanec priznao na jednoj kavi kada smo dogovarali strategiju oko spašavanja desnice. U trenutku kada su Jonjić i Hasanbegović lupali po Ruži. Da su uspjeli desnica i ovako jadna ne bi mogla pohvaliti baš ničime, a vjerujte ovo je dno dna.

Pristao sam na to jer sam vidio da su crveni odličnom strategijom sve preuzeli dok se desnica svađa oko jednog pozdrava.

Glavni krivci propasti desnice su pojedinci i stalno klanjanje desničara kultu ličnosti. Kada nešto kritički napišeš o Esih ili Hasanbegoviću, ti si odmah udbaš, javi se neka ozlojađena Arlen i sere po tebi, blatite svuda, jer ne podnosi kritiku, a takvih Arlen je masu. Desničari se kunu u Boga, a pristaju na kult ličnosti na zemlji. Esih neće biti bolja ako joj povlađujemo, već kada ju kritikom spustimo na zemlju.

Bujanec nije vjerovao na početku u prolazi niti jedne desne opcije, dok sam ja stalno vjerovao kako će Tomašićka proći sa 8%. Nije vjerovao niti tajnik Kozervativaca Bevanda kada sam mu iznio priču od 8%. Na kraju se to ostvarilo. Da su krenuli žešće prema HDZ-u bilo bi značajno više. U razgovoru sa Tomašićkom upravo je to odbila kao ideju, planirajući već tada ujedinjenje desnice. Kalkulacije na izborima u otetoj situaciji, kada jugosi i Srbi vladaju Hrvatskom je jako opasno. Činilo mi se da želi uz sebe i HDZ bez Plenkovića. Ako je to mislila, mislim da jako loše pozna situaciju u toj stranci. Isto vrijedi i za ostatak desnice. HDZ je uništena stranka koja je ojačala SDP.

Ona tada i danas ne shvaća da ovaj čušpajz na desnici traje godinama.  Nekad se zvao savez za Hrvatsku, danas Suverenisti…Nema novih lica, zvučnih imena i stvar stagnira. Ljevica je izmislila Živi zid, Slobodnu Hrvatsku, RF, Oreškovićku, ORAH, mnogo novih nesposobnih lica i zato narod naivno bira te nesposobnjakoviće.  Ljevica kuži slabost Hrvata, vjeruju bezrezervno u ono što političar govori…To i serviraju. S druge strane desnica je upregla hrpu kolumnista i voditelja koji po cijele dane ponavljaju papagajski priču. Da nije bilo istraživanja oko Jasenovca i mecene Franovića desnica bi odavno propala. Franović je samo za jedan segment u “jadnu desnicu” utukao 40 milijuna kuna.  Nije ona tako jadna kako se predstavlja, a Franović bi mogao konačno kao privrednik zbrojiti koliko je u njih uložio i kako bijedne rezultate postižu.

Ovo je pobjeda lijevih u potpunosti i pokazalo se koliko je pokvarena Oreškovićka koja je  stalno prozivala neko ustaštvo u Hrvatskoj. Desnica je dobila svega 8% na izborima.

Pa i Kolakušić je prošao jer je novo lice, a oko njega je  kadar Živog zida, Slobodne Hrvatske i sličnih…Samo u Hrvatskoj nije sumnjivo da neki sudac uđe u kampanju, za to ne dobije otkaz kao sudac, prije izbora daje otkaz ( tvrdeći da će otići u Irsku, znači bolje prat tanjure u Irskoj nego biti sudac?!) i gle čuda prolazi na izborima. Kolakušić se nije oglasio medijima u izbornoj noći kao i Živi zid jer su uvrijeđeni na medije?

Na one iste koji su ih pumpali na 15%? Strašna laž. Hrvati godinama biraju ljude bez rezultata. Tako im je bio mrskiji  Mikšić sa rezultatima, protiv tragikomičnog lažljivca Mesića.

Milanović, Sanader, Plenković su proizvod medijske žgadije, a ne sposobni kadar. Sve je to plod mentalnog sklopa udarenog u socijalizmu. Zove se kult ličnosti. Ne smije se kritizirati slavne vođe Esih, Hasanbegovića, Plenkovića,  a narod se čudi zašto propada. Pa upravo jer ne kritizira one koje su mediji proglasili vođama. Vođama s velikim govorancijama.

Čitaju se kolumne, divi se desnica kolumna svojih kolumnista, levica svojima, a radi se o copy paste novinarstvu tuđih istraživanja koje pljuju dežurni solitelji pameti. Oni su isto produkt socijalizma. Svjesno žele utjecati na narod, ne svojim istraživanjima, što je hrabrost novinarstva, već svojim pametovanjem. Taj soj novinara je uništio novinarstvo i zaludio narod lažima. Koliko su samo manipulacija napravili oko Esih i Hasanbegovića u svojim kolumnama. Oni imaju opravdanja ako je Hasanbegović finacirao četničke knjige, obilazio četničke popove, ali kada to radi kradeze -e to je onda veleizdaja. To je naša stvarnost. Laž postaje istina, svi više vole laži i zato  serviraju psihijatre koji pišu kolumne da bi uvjerili ljude u laž.

Zato desnici ne smeta kada Starčević (HSP) blisko surađuje sa HDZ-om, a kada to radi SDSS onda je to veleizdaja. Meni se čini da je to isti drek koji isto smrdi. Štetočine nemaju naciju. Pa sam Pupovac nije bježao sa Srbima u Srbiju, a danas je najveći zaštitnik Srba. Hasanbegović nije sudjelovao u ratu, ali je veći domoljub od branitelja. Plenković je veći Hrvat od svih a zbrisao je sa Milanovićem u briselsku špilju skrivajući se pred srpskim krvolocima…sve to nije bitno…glavno da vjerujemo medijskim projekcijama.

Ujedinjenje stihijsko bez plana može još više uništiti desnicu, pa i želja Tomašićke za ujedinjenjem u ovom trenutku je ishitrena, jer su se do sada toliko pljuvali i podmetali da je svakom normalnom jasno kako su potpuno nezreli za nešto više. I odgovorni su za rast političke mreže ljevice, kao i njihovi birači, koji prešućuju njihove gluposti i slijepo im vjeruju kao nekom božanstvu.

Zašto smo objavljivali njihove sukobe? Zato jer je dosta lažiranja idile. Oni su nam davali dokumente i informacije, a sada govore o ujedinjenju. Jedni druge su izdavali, pljuvali, a kada se ujedine teći će med i mlijeko…ista priča kao i sa HDZ-om, kada se makne Plenković to više neće biti kradeze…ne vjerujem. Trebaju nova stručna lica na desnici gladni uspjeha, a ne likovi prepuni love koji ne bi par kuna odvojili za svoju promociju…

 

 

HOP