Ekskluzivno: Teroristička organizacija Biro Krajine, Pupovac-Linta-Plenković (?!) traže micanje R. Tomašić iz EU parlamenta!

0
19134

FB_IMG_1547032929613

Urednik: Igor Drenjančević

Još prije pet godina napisao sam o opasnosti organizacije Biroa Krajine, vlade krajine u izbjeglištvu. Ljudi su se smijali, zabavljali i tvrdili kako će i preostali Srbi na traktorima završiti. Desetak puta sam ponovio problem Biroa Krajine i manijaka Miodraga Linte koji organizira četničiju na terenu u Hrvatskoj i BiH. Niti to se nije previše ozbiljno shvatilo. Samo zato jer u našoj politici prevladavaju izdajnici i budale.

SNV, KUD Prosvjeta, srpsko društvo Privrednik i SPC su osnova širenja velikosrpstva. Glvana faca i poveznica tih organizacija nije Pupovac, već Miodrag Linta.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Ova slika sve govori novinaru koji zna ove face…ali većina naših novinara glume soroševe antife, ne znaju ili su posrbice. Linta sa ekipom zločinaca iz rata. Što rade naše službe?

linta

Gerasim, Linta i Pupovac, osovina uništenja Hrvatske. Dobivaju novac od Hrvata da unište Hrvatsku. Sve nabrojane srpske organizacije financirane su od Hrvata, vlade i ministarstva. Znači vlada sa njima ruši Hrvatsku. Vozač “popa” Gerasima je bio Nikola Malobabić. Danas pop, a nekada blizak srpski obavještajac Frenkija Simatovića, Jovice Stanišića i rođak zločinca Đure Škaljca. Taj Malobabić je na domjencima sa Plenkovićem, dobiva ogromne poticaje za poljoprivredu, kao i sam Linta, koji te novce dobiva preko rođaka i njegovih poslova. Znači dajemo im novce privatno i po udrugama.

jasenovac-linta-4

Vlada RH osigurava ovog srpskog teroristu Lintu i srpskog bezbednjaka iz rata M. Šapića u Jasenovcu, a ova dva zlotvora obilaze svoje četničke jatake na terenu uz osiguranje naše policije!

Kada  objavim ove slike jave se dušebrižnici da bi me olajavali. Neka Arlen po cijeli dan se bavi sa mnom, ali ovakva istraživanja nije nikada plaćala iz svoga džepa. Ja nemam australskog bogataša iza sebe, koji velikodušno daje šakom i kapom 40 milijuna kuna domoljubima za istraživanja, a neki istraživači tvrde da sve  sami plaćaju. O ovome oni ne vode brigu.

Za vrijeme izbora naglašavao sam da Bujanec mora konačno napraviti emisiju o Birou Krajine, to sam izravno rekao i Ruži Tomašić i njenom čudnovatom voditelju kampanje. Nisu slušali. Sada im Biro Krajine vraća preko Tomašićke.

Bujanec zna da imamo čovjeka koji sve o njima zna, SOA zna za tog čovjeka i ne štiti ga, ne štiti ga niti policija, a meni to sve zvuči kao čudno, poglavito jer im je taj čovjek otkrio grobnice u kojim je otkriven ratni zločin.

Da se progovorilo u kampanji o tome HDZ bi bio u još gorem položaju…Zašto nije pitajte njih. Tomašićka je cijelo vrijeme kampanje bila napadana od Hasanbegovića i Jonjića. Jonjić se sastaje po uniji sa srpskim lobistima, a Hasanbegovića prozivaju mediji za financiranje četničke literature vezane za Mihailovića i davanje legitimiteta SPC-u!

Screenshot_20190404-153822_ChromeScreenshot_20190406-094006_Chrome

Novosti odmah nakon izbora ruše Tomašićku u tekstu kako je bila u ustaškom pokretu.

Screenshot_20190531-143546_Chrome

U emisiji Bujica povjesničar Lozo tvrdi isto što i ja, ali na znanstvenom nivou, podrška SPC-u je opasna, Hrvati podcjenjuju srpska tajna društva, njihovu mrežu, kontrolu medija. Sve ono što tzv. desni mediji ne razumiju .

Desnica slavi?! Što slavi? 11 zastupnika ubačenih zaslugom ljevice, medija, masonerija i vlade su u EU parlamentu, a sada ruše i zadnju osobu desnice- Tomašićku!

Danas u srpskim medijima Linta nastavlja progone Tomašićke iz Novosti, traži da se joj zabrani djelovanje u EU na osnovu slike iz mladosti. To je sigurno koordinirano sa HDZ-om, kako Tomašićka ne bi ojačala. U njoj oni vide veliki problem.

Ona im smeta svima i nekom klaunu Neovisnih Kartelu, nekom spasiocu Neovisnih Jonjiću, a bogami i Linti. Ovi bi vodili desnicu, a ovaj nam organizira teroriste na terenu o čemu se mediji ne usude pisati.

Sve ovo govori koliko smo premreženi njihovim utjecajem i koliko je opasno financirati četničku literaturu, kada naš povjesničar Lozo tvrdi da je Mihailović monstrum nad monstrumima.

A sada malo o Linti. Linti ne smetaju četnici u SDSS-u i DSS-u, ne smetaju mu niti u srpskoj crkvi, pa krenimo redom;

Branko Jovičić (SDSS) srpski topđija koji je rušio Karlovac, dugogodišnji načelnik općine Gvozd, osuđen je za lopovluk, maknut iz općine i sada žari i pali u državnoj tvrtci Hrvatske šume.

Dragutin Ćelap– srpski snajperist (SDSS) dobio odličje za ubijanje hrvatskih policajaca

Sokolović– četnik koji je napadao hrvatsku policiju u ratu, pucao na njih, danas cijenjeni policajca u Gvozdu.

Lj. Pajić– četnik iz rata cijenjeni policajac u Gvozdu danas

Dožupan Ćurčić (SDSS) u Vukovarsko- srijemskoj županiji “slučajno se našao na Ovčari na dan ratnog zločina”

B. Rkman (SDSS) četnik i ratni huškač bio je glavni Srbin u Sisačko- moslavačkoj županiji…

Pop N. Malobabić srpski obavještajac u ratu

Pop Čulibrk niški padobranac

Ilija Drageljević (DSS) četnik, danas šef srpskog “kulturnog društva” u Okučanima

Glavni srpski pop Perić nekadašnji srpski vojni ordinarij…a koliko je još takvih.

Linta proziva Tomašićku i skriva ove srpske bandite na terenu.

Kako ovo sve prolazi kraj nas?

Zato što državni i vodeći mediji prikrivaju četničiju, a oni koji objave budu progonjeni preko odvjetničke mafije i sudac koji imaju zadatak te podatke prikriti. I kada dodamo ove gluposti što radi desnica, opravdavajući se da nije ustaška, jasno je koliko im pojedinci pomažu- dajući  pročetničkoj crkvi legitimitet. 

Zamislite kako glupo zvuče riječi tadašnjeg ministra kulture Hasanbegovića koji je rekao da mu je bila čast biti na sinodi ove pročetničke crkve! S druge strane uz njih je i Plenković, pa sada vidite u što je upala Tomašićka. U mrežu i treba visiti kao pedro…

Uništenjem Tomašićke uništen je veći dio desnice, jer ona je dobila više glasova nego Hasanbegović, Esih i Glasnović zajedno. Ona  može ujediniti desnicu. Esih, Hasanbegović i Jonjić su svadljivci na egotripu s kojima će se Pupovac lako obračunati. To se već vidi iz priloženog. S Tomašićkom znatno teže. I Plenkoviću odgovara njihova mlitavost, jer u situacijama pada vlade ( nepovjerenje ministru Mariću) i problemu INA-e, oni su pomogli Plenkoviću. 

HOP