Zekanović tvrdi da je Glasnović bio za ujedinjenje sa Suverenistima, ali Esih je to odbila!

0
5225

Ingrid Runtić- mag.art

Mag. Ingrid Runtić

H. Zekanović u Otvorenom je konačno jasno rekao da su Neovisni za Hrvatsku radili u kampanji za HDZ posredno ili iz svoje ego-trip gluposti, isto je naglasio da je general Glasnović bio za ujedinjenje sa Suverenistima, ali je očito da su Jonjić-Kartelo-Esih srušili taj plan i potpisali koalicijski ugovor sa Starčevićem koji na mnogim mjestima koalira sa HDZ-om,a nije navedenima smetao niti tajnik HSP-a, Jugoslaven i komunist Čapko. 

Screenshot_20190507-001325_FacebookScreenshot_20190402-200857_ChromeScreenshot_20190404-153822_ChromeScreenshot_20190508-130847_Samsung Internet

 

Ono što je Zekanović rekao je isto zanimljivo, Neovisni oko B. Esih bliski su kandidaturi Kolinde, koja nas je osramotila s posjetom Vučiću, oko marakeške konvencije i Istanbulske deklaracije…Ako stanu Suverenisti uz Škoru, a ovi Neovisni uz Kolindu, nije li tu novi kamen razdora na desnici?

Sjetimo se ispiranja mozga od strane Dujmovića, Zelenike i sličnih kolumnista da su Neovisni pravo rješenje za Hrvatsku, vrijeđanju Tomašićke, više je nego jasno koliko su Zekanovićeve riječ pokazale točnost stavova našeg urednika I. Drenjančevića i Velimira Bujanca koji su očito odigrali svoju dobitničku igru na desnici zajedno uz najjači brend- Tomašićku. 

Bujanec je vrlo lukavo se okrenuo I. Drenjančeviću kada je vidio da portali Direktno, Dnevno i Maxportal pušu u tikvu Neovisnih. Sjedila sam kraj njih dvojice i mogu potvrditi da ni Bujanec nije vjerovao u uspjeh. Naš urednik je rekao biti će oko 8%. To je rekao i tajniku konzervativaca, koji isto nije vjerovao u uspjeh. Na kraju je bilo 8%.

Čitajući istraživanja I. Drenjančevića na portalu Bujanec nije dvojio da Drenjančević neće stati uz Neovisne zbog jedne bitne činjenice, Drenjančević nikada nije oprostio ministru Hasanbegoviću što se ulizivao srpskoj pročetničkoj crkvi, Bujanec je znao da je HOP portal otpilio i Inu Vukić (Australija)  koja je često kao i psihijatrica Zelenika bez argumenata navijala za Hasanbegovića. I tako uništavala POSTOTKE Ruže Tomašić. Ona je napadala Suvereniste umjesto vlast!

HOP portal prvi je i najjače podržao HPC. Upravo zalaganjem i pomaganjem oko stvaranja uvjeta za istu. I. Drenjančević tražio je i uspio da HPC bude konačno predstavljena u Bujici. Odrekao se svog prava nastupa u Bujici u korist HPC-a.

igor

Drenjančević je prvi upozorio na proboje migranta u našu zemlju, tada su mu svašta komentirali, u Bujici je isto ponovio, a sada vidimo da je bio potpuno u pravu.

Tomašićku su ova tri portala odlučila rasčerečiti pa su aktivirali i D. Paragu, poznatog da je podigao tužbu protiv Tuđmanove vlasti ( agresija na BiH) i svjedočio protiv Merečepa. Ali nisu uspjeli, iako su HOP izbacili lažni domoljubi i zapravo kradezeovi poslušnici iz većine domoljubnih grupa. Tada je postalo jasno da sve oko Neovisnih poprilično smrdi.

ingrid-runtic-intervju-7dnevno

Prije 4 godine najavili smo demografsku katastrofu!

Prvi poziv Bujanca poslije proglašenja izbora bio je upućen I. Drenjančeviću. No njega slava nije zanimala. Čitam pokvarenjake koji ga blate svakodnevno na desnici, a ne znaju da je taj čovjek prvi otkrio Biro Krajine, ubojice iz Škabrnje i Stupnog dola, ubojice HOS-ovaca, kriminal u mnogim tvrtkama i potpuno uništio mrežu četničke ekipe na terenu općine Gvozd. Njega je tražio Vučić u Vrginmostu i raspitivao se o našem portalu. Srpske službe znaju tko je bitan znatno više od naših. Linta, Vučić odavno prozivaju najviše upravo njega.

ingrid-2-intervju

2014 godine ovo smo objavili- danas se otkrilo da je stranka vezana na srpske četnike!

FB_IMG_1557216103596

Puno  prije copy paste kolumnista koji ništa ne otkrivaju već tuđa istraživanja ukradu i pišu kolumne za one koji im bolje plate, mi smo znali predvidjeti izbore. Nekada su nas blatili zbog Živog zida kojeg smo otkrili prije 4 godine potpuno i povezali sa četništvom, sada nas napadaju zbog Kolakušića i Neovisnih za Hrvatsku…

mr. Ingrid Runtić

HOP