Pernar najavio svoju kandidaturu za predsjednika jer je preživio u kući od Palfi i zbrisao iz Živog stida!

0
3943

Pernar nakon što je izbačen iz kuće od Slinčića i Palfi odlučno tvrdi; Sada sam spreman za predsjedničke izbore! Drugim riječima sretan je što ga Palfi nije kresnula sa tavicom po glavi i time je prošao inicijaciju za predsjednika.

 

FB_IMG_1548599260875

Znači ako nisi sposoban opstati među živošitašima to je znak da ćeš biti dobar predsjednik. Nisi sposoban suprostaviti se čeličnoj lažnoj arhitektici, ali si sposoban suprostaviti se  Kolindi.

pernaridiot pernar

Sa tezom da je Oluja etničko čišćenje i da mu je najbolji frend četnik Obradović on smatra da će biti opasna konkurencija Kolindi. Nema što doktor C vitamin će nas sve spasiti od korupcije, ne zove se on bez veze Pero krivotvoritelj. Zna on kako se nestručno krivotvori potpis, tako će znati zamijeniti i Kolindu domoljupku.

Kada ga pitaju zašto je rekao da je Oluja etničko čišćenje, on neće odati Obradovića i Malagurskog da su mu to rekli, već pokriviti Palfi. FB_IMG_1551180873848

I Slinčić za sve može pokriviti Palfi, jer se boji da ne dobije tavicom po glavi. Samo što Slinčić može od Palfi zbrisati u EU pralamet i teško je dostupan, dok Pernar ju može sresti na ulici i dobiti šaku u glavu, pa se jadan mora kandidirati za predsjednika kako bi dobio hrpu mrga oko sebe da mu ne priđe Palfi. Bedaki dajte opet glas ovim neradnicima da vas ponosno predstavljaju svojom glupošću!

Od ovrha vas ne mogu spasiti, od nezaposlenosti isto, a još manje od svoje gluposti.

HOP