Profesor Vidović: Sutjeska je klaonica partizana i teški vojni porazi Tita koji je neznalački i neodgovorno poslao svoje neuke vojnike u smrt!

0
4278

Je li predsjednica RH KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ manja antifašistkinja od predsjednika Vlade RH ANDREJA PLENKOVIĆA!

Što će EU i Pupovac na ovo reći?

Svoj debakl Tito pretvorio u „uspjeh“…

Bitke na Neretvi i Sutjesci bile su pravi masakr Titove vojske – 75 posto ih je poginulo, a Nijemaca manje od jedan posto. Bile su to klaonice partizana i teški vojni porazi Josipa Broza Tita koji je neznalački i neodgovorno poslao svoje neuke vojnike u smrt.

U Bitki na Neretvi poginulo je 8.500 partizana i oko 335 Nijemaca.

ZA EU JUGOSLAVIJU POLUSPREMNI!-komentirao je bitku na Sutjesci profesor Boris Vidović.

 

Ono što je znakovito je svakako činjenica da su to bile klaonice hrvatskih partizana poslije kojih se partizani nisu oporavili do kapitulacije.  Te jedinice su popunili četnici od 1944-1945. godine.

Isto tako je činjenica da većina hrvatskih partizana odlazi u partizane zbog jačanja prava radnika i upudaju u masonerijsko-srpsku laž o Jasenovcu.

ZAVNOH u početku ima isključiv pogled prema hrvatskoj državnosti, da bi Moša Pijade i Edvard Kardelj kao židovski komunistički kadar preko AVNOJ-a to ukinuli i zapravo su postali zaštitnici prosrpske ideje.

Što u  prijevodu znači da je pobijen značajan broj Hrvata u partizanima namjerno jer nisu bili za Jugoslaviju i na kraju rata počinjen je genocid nad Hrvatima koji su bili za samostalnu državu.  Glavni sudionik toga je tzv. Broz zvani Tito uz židove Kardelja, Bakarića i Pijadu.

Plenkovićev vijenac na Sutjesci brani teze komunističkog velikosrpstva jer on nema snage izreči istinu o svjesnom ubijanju Hrvata koji nisu željeli Jugoslaviju čak i u partizanima.

HOP