Ovaj srpski kreten pjeva od devedesetih pjesmu ‘MRZIM HAJDUK I TORCIDU’

0
5840

Srpski glazbeni vampir Nebojša Drakula

Frontmen grupe “Direktori” Nebojša Drakula osnovao je 1989. godine četnički i đubretarski glazbeni bend koji pjeva još od 1990. srpsku morbidnu i nakaradnu pjesmu “Mrzim Hajduk i Torcidu.” Takva pjesma mogla je biti rođena samo u glavi tupe, zle i pokvarene divlje životinje kao što je srpski vampir i monstrum Nebojša Drakula.

Ove godine proslavili su 30 godina od osnutka glazbene grupe i uvijek su bili u službi svih srpskih režima od Miloševića i Šešelja, te Vuka Draškovića iz drugog plana, te sad s Aleksandrom Vučićem u prvom planu. To je i sam priznao i time se javno i pohvalio i sam Nebojša Drakula, kako je stavio punk i rock glazbu u službu promoviranja velikosrpske politike.

Nebojša-Drakula

Posrbljeni i pogrbljeni, ćelavi i vječito drogirani Vlah i lažni Srbin Nebojša Drakula debitirao je na sceni 1990. pjesmom “Mrzim Hajduk i Torcidu”, a iste godine snimila su ta srpska govna i slično sranje od pjesme pod nazivom “Mrzim Dinamo i BBB.”

Nebojša Drakula je luđak pušten s lanca, a činjenica da Zvezdini i Partizanovi huligani pjevaju trideset godina njegove luđačke i mrzilačke pjesme protiv Hrvata i Hrvatske dovoljno govori zašto se ponekad i piše Srbija, ali uvijek  se to treba radi raznih srpskih vampira ili Drakula izgovarati kao Smrdija. Srbi su oboljeli od mržnje crnih vlaha. Na kraju će ih mržnja i pojesti, a neće biti bolesnici i paćenici niti svjesni od čega su riknuli.

Kompletni i neizlječivi idioti i kreteni. Takvim nema lijeka i spasa. Misle zlo, rade zlo i žive za zlo, kao i sve tupi i zli čovjekovi primati. Neandertalac Nebojša Drakula jedan je od njih, cijela bolesna, divlja i luda Smrdija ponosi se s njim.

HOP