Čak i Lora Vidović vidi četničiju na terenu koju ne vidi policija i politika

0
12358

IMG-20190710-WA0007

Lora Vidović pučka pravobraniteljica omražena na našoj desnici, zbog progona Thompsona napisala je i potpisala dokument u kojem jasno prikazuje stanje u općini Gvozd, nerad policije u Gvozdu, te prikrivanje od strane policije Gvozd svih pročetničkih napada na obitelj Dragić, koja je time postala ugrožena od četničkih elemenata na terenu. Zanimljivo da je jedan dopis poslala u SOA-u. Znači i SOA zna za taj slučaj.

Znači čak i jedna lijevo orijentirana Lora Vidović vidi na terenu općine Gvozd da policija ne radi svoj posao, prikriva četničiju na terenu, a uprava policije u Sisku to ne vidi! Ne vide to niti unutarnje kontrole MUP-a. Događa li se to jer SDSS ucjenjuje ovaj jadni i kukavan HDZ? Ovo je osnova za smjenu Božinovića koji godinama dozvoljava maltretiranje obitelj Dragić, a mediji u svojoj korupciji idu još dalje i sam slučaj prešućuju!

Pravosuđe, policija, politika i mediji u slučaju Dragić jasno su pokazali da je ovo država korupcije i nezakonitosti! Hoće li nova unutarnja kontrola u policiji Gvozd konačno vidjeti ono što ne vide policajci godinama?

HOP