Documenta i Nataša Kandić izmislili preko 50 ratnih zločina, a niti jedna naša institucija ne reagira!

0
12766

Nedavno smo pisali o lokacijama koje Documenta i ekipa oko Nataše Kandić upisuje kao lokacije ratnih zločina, a na tim lokacijama ima puno toga lažiranog. Čak 50 slučajeva je lažirano, koje su naši branitelji zajedno sa nama istražili, proučavali su naši branitelji i upozorili su nas u svezi tih lokacija i sve institucije sustava.

Primijetili smo da je obrazac lažiranja ratnih zločina sličan obrascu lažiranja žrtava u Jasenovcu.

Na nekim lokacijama su nepotpuni podaci žrtava

-Na nekim lokacija su izmišljene žrtve prema dokumentima Documente, a koje su poginule znatno ranije u prometu. U Jasenovačkom memorijalnom centru tako su žrtve drugih logora i umiranje prirodnom smrću pripisivali ustašama. Ovdje se pripisuje braniteljima.

-Neke žrtve se više puta spominju na različitim lokacijama

Uglavnom napravljena je cijela jedna studija o propustima Dokumente koja planira preko Europske Komisije dobiti vodeću ulogu u istraživanju i amenovanju ratnih zločina na našem terenu. Što bi za Hrvatsku bilo strašno porazno. Ako je do sada bilo toliko krivih informacija od Documente, što očekivati dalje? Ministarstvo branitelja zna za taj problem, ali se do sada nije oglasilo oko tih problema.

Znaju i sve ostale relevantne službe jer se radi o očitom falsificiranju podataka i sam istine. DORH se odavno trebao uključiti, ali naravno nije, ali svakodnevno dreći HND i sudstvo protiv novinara zbog klevete…Ovo su krupni problemi gdje netko svjesno urušava sustav i izmišlja ratne zločine branitelja koji to nisu!

Terselic

Zanimljivo da je ova ekipa sebi dozvolila u drugim zemljama regije da već preuzme vodeću ulogu u istraživanju ratnih zločina. Jedino još Hrvatska ne priznaje njihovu ekskluzivu na ovom terenu. Na Kosovu je sličan kaos kao i u Hrvatskoj zbog njihovih netočnih podataka. Sve to naše službe znaju, ali svi puštaju da se njihova hobotnica razvija.

Documenta lažirala smrt Srbina (2012) koji je stradao u prometnoj 1992., kao i mnogih drugih da bi Hrvate prikazala šovinistima!

Ovih dana dokumente smo poslali u ime branitelja EU zastupnici Ruži Tomašić, te očekujemo odgovor po ovome pitanju. Ova je tema prevažna za Hrvatsku, jer Srbija namjerno ne daje spiskove poginulih i ubijenih Hrvata kako bi prikrila umješanost i genocid, a Documenta se već pokazala kao organizacija nesklona istini te samo pridonosi takvim odnosima.

Screenshot_20190717-165905_Samsung Internet

Genijalna naslovnica REKOMA kojem pripadaju i ovi dobro plaćeni falsifikatori istine…

Documenta je iz centra za suočavanje sa prošlošću prerasla u centar za lažiranje prošlosti.

HOP