Policajac dojavio četniku o akciji protiv njega i četnik zbrisao u Srbiju!

0
12430

Sav jad policije Gvozd vidio se ovih dana kada je jedan od policajaca dojavio četniku i logorskom batinašu M. Galogažì zvanom Bure da se sprema akcija policije i carine u svezi oduzimanja njegova  vozila u mjestu Slavsko polje.

Naime čedo Bure, poznati batinaš iz rata ušao je u Hrvatsku u prosincu kao srpski turist sa vozilom srpskih registracijskih oznaka.  Nakon 4 mjeseca zatražio je čedo hrvatske dokumente kao zaslužni borac za srpsko-četnička prava u kradeze landu. I naravno dobio na opće oduševljenje svih prisutnih četnika regiona.

Ali tu nije kraj ovog cirkusa. Kada dobijete hrvatske papire ne možete voziti vozilo srpskih oznaka. On je to naravno vozio kraj policajaca u Gvozdu koji sve više liče na milicajce SAO Krajine koje  plaća ovaj narod. Ti milicajci okrivljavali su nas i svjedoke da izmišljamo taj slučaj! Mjesecima nitko nije izašao provjeriti točnost podataka.

received_479653372793183

Čedo Bure kraj svog auta koji ne vide drugovi milicajci u Gvozdu.

Ne vide oni niti kada on otima tuđu njivu i obrađuje na neregistriranom traktoru. Slučajno je uviđaj radio policajac-milicajac koji je u ratu bio među četnicima…

received_713624249092611

Nisu policajci reagirali niti na ilegalan pištolj kod ovog četnika u staji. Kao netko čedi podmeće…Zaštičen logorski batinaš jer je za vrijeme rata prebijao Hrvate, a poslije cinkao Srbe s kojima je zajedno batinao Hrvate.

I na kraju kada su carina i policija krenuli u akciju oduzimanja vozila čedo Bure je zbrisao u Srbiju jer mu je netko iz milicije Gvozd javio za samu akciju. Akcijom bi se otkrilo da ovi milicioneri pokrivaju četnika Bureta i mogli bi neki od njih izgubiti dobro plaćen posao zaštite četnika…

Ovim je dokazano da godinama četnici imaju svoje ljude u policiji Gvozd. Ovo jasno dokazuje i laži načelnika općine da mi to izmišljamo. Banda četnička nas neosnovano proziva po kafićima grada za ustaštvo dok širi četništvo.

I za kraj kako je ovaj bandit kojem naša država daje i dokumente uopće prošao granicu sad sa hrvatskim papirima i srpskim vozilom? Jednostavno, pokazao je srpske papire koje je trebao odavno odjaviti. Drugim riječima pokazao je koliko ova zemlja pokriva ponašanje srpskih četnika. Srpskim četnicima  država daje sve što zatraže, a novinare napada, sudi, uskračuje što više prava,  čak i ne reagira kad netko prijetiti u sudnici likvidacijom.

Nije bez veze Vučić posjetio Vrginmost, centar srpske četničije.

HOP