Policija zapisivala prosvjednike protiv srpske proslave krvoloka u Srbu!

0
15611

Hrvatski policajac u Vrginmostu pomogao je četničkom batinašu iz rata da pobjegne iz Hrvatske zbog prijestupa koji je napravio.

Danas se održao mirni prosvjed protivFB_IMG_1563548678712

nekakve proslave ustanka Srba u Srbu 1941. godine pred uredom Milorada Pupovca. Ustavni sud i policija provode velikosrpsku politiku u Srbu i Vukovaru, četništvo jača u Vrginostu! Gdje mi to živimo?

Inače to je bio četnički krvoločno pljačkaški pohod u kojem je stradalo 37 civila u okolici Srba, krvoloci su ubijali i djecu, a svećenika su pekli na ražnju. Samo umno poremećena vlast može dozvoljavati proslavu tog događaja. Komunistička zločinačka banda to je predstavila kao antifašistički ustanak!

Četnik tvrdi da je u Srbu bio četnički ustanak, a da su postrojbe komunističkih bandita osnovane tek u 11. mjesecu  1941. godine!

Svaki hrvatski policajac je dužan odbiti zapovjed ako ona nije u skladu sa zakonom..Danas su policajci zapisivali i prekršajno prijavljivali osobe koje su držale transparent “krvavi srb”! Što je tu protuzakonito?  Znači drugim riječima uskratili su miran prosvjed protiv morbidne proslave!

Policija je na prosvjedu zapisala osobu koja je imala zastavu sa bijelim prvim poljem… Na policijsko akademiji ih očito uče da je to fašistički grb, a kada se Hrvatskom šetaju ovakvi retardi to je za svaku pohvalu!

IMG-20190719-WA0002

vojvoda-seselj-i-cetnici-seseljevci-620x330

Jesmo li mi to dobili četničku policiju?

FB_IMG_1563628623290

 

FB_IMG_1562502046889RUN2

Magistrica Ingrid Runtić još devedesetih godina je predstavila knjigu o hrvatskom znakovlju u Austriji. Policijske neznalice bi mogle pročitati tu knjigu!

RUN

Kako vidimo knjiga je i tada bila zanimljiva mnogima. No do danas se nitko osim nas nije osudio predstaviti tu knjigu, jer bi jednom zauvijek začepila usta Pupovcu i njegovim ortacima.

austrija

Koliko vidimo prvo polje je bijelo…

received_623322851465274received_424602301456698

Austrijanci ne skidaju te grbove jer su “ustaški”. Samo budale kod nas mogu povjerovati u to, a srpska manjina to čini da bi zatrla hrvatsvo. Grbovi su nastali znatno prije NDH-a! Drugim riječima policija je danas glumila povjesničare umjesto da radi svoj posao.

Jedan prosječni policajac i njegov šef nemaju što glumiti titine milicajce, već su zaduženi za javni red. Da je policajac kvalificiran  za povijesne teme zvao bi se povjesničar, ali kako kod nas povjesničari lažu policajac si dozvaljava svašta što nije u njihovoj nadležnosti.

-Nisam se borio za ovu državu da mi naša policija piše kazne jer sam protiv proslava klanja Hrvata. Smeta im istina i bave se poslom za koji nisu školovani, što oni imaju sa poviješću? Mi nismo remetili javni red, već ga  godinama u Srbu remete pojedinci zastupajući laži.

10 godinu idemo u krvavi SRB, a ići ćemo sve dok se ne zabrani četnički dernek u organizaciji SDSS -a i SNV .
HDZ -u i SDP-u poručujemo da zbog financiranja i podržavanja četničkog derneka u Hrvatskoj vrijeđaju sve nevine ubijene Hrvate , a i vrijeđaju Domovinski rat.
SRAMITE SE !-izjavio je D. Keleminec

Hrvatska vlast dozvoljava histeriju koju već godinama šire partizansko-četnički krvoloci u Hrvatskoj.

HOP