Hrvatske vojnike u lisice, a manijaku koji je slomio nos Hrvatici prosvjednici – sloboda, policajcu koji je ubio branitelja- bolji položaj!

0
9364

Osvrt na događaj u Puli. Prije svega kao dragovoljac domovinskog rata osvrnut ću se na nedavni događaj gdje je napadnut umirovljenik iz Pule i jasno želim reći osuđujem taj čin nasilja.

IMG-20190723-WA0003IMG-20190723-WA0002

Vidim svi mediji su na nogama čitam pljuvanjem po HV-u, po tim mladićima, komentara na stotinu , mediji već presudu donose- 8 god zatvora,  da ima u Hrvatskoj i smrtna kazna i to bi ti mediji tražili.

Da li se ti isti mediji pitaju da li su ti mladići ikada prije bili kažnjavani. Živim u Petrinji ne želim da se moj grad naziva gradom divljaka.

Zašto ovo pišem?… da podsjetim na slučaj Isto umirovljenice RUŽICE ĆAVAR starice od 79 godine koja je usred bijelog dana pretučena na Cvjetnom trgu u Zagrebu , pitam te medije što su tada pisali o toj starici ? Je  li Neven Kovačić slomio nos  i potrgao ruku  starici? Koliko je proveo u zatvoru?  Niti dana !

IMG-20190723-WA0001

U Veljači 2019 god pravomoćna presuda glasi 3 godine uvjeta, ona Slinavka kaže “nije to starica već vitalna gospođa”,  Sarnavka koja iz državne blagajne  sisa novac. Što ste i koliko napisali za ovu kaznu vi antihrvatski mediji?

Tko je u bolnicu došao od strane ministara kod te starice?  A u ovom slučaju čudi me da i predsjednica nije otišla u obilazak.

Zašto dvostruka mjerila za isto nasilje.

Sjetimo se i našeg ratnog suborca Darka Pajčića kojeg je četnički sin Saša Sabadoš u policijskoj odori udvarao glavom od zid a od tih posljedica Darko Pajčić je umro.

Tadašnji ministar Ranko Ostojić ne odlazi kod maloljetnog dragovoljaca DARKA Pajčića u bolnicu već kaže KRIVA JE Rakija, a tog ubojicu sina četnika koji je razarao Vukovar SAŠU SABADOŠA nagrađuje boljim radnim mjestom, s kojeg ubrzo odlazi u mirovinu.

Niti jedan medij to pretjerano da osudi. Ali ovdje su brzi , kaznu već pišu još jednom naglašavam , osuđujem nasilje ali i u ovom slučaju neka ti mediji donesu presudu kao i u ova dva opisana slučaja.

Unaprijed osuditi tri mlade osobe,  staviti u pritvor 30 dana, a ove navedene nasilnike nagraditi preko suda i medija. Imate li imalo morala? Znači nekom skinut glavu ,a nekom uvjeti mada se radi o ubojstvu HRVATSKOG BRANITELJA.

 

Sramotno od medija isti tren su objavili imena i prezimena počinitelja dok niti jednog četnika za ubojstva Hrvata nisu niti ni inicijale objavili !Ove mladiće vode u lisicama, a četnike u Vukovaru bez lisica. Iznenađuje me što ni SMRDEX još nije tražio OSTAVKU ministra KRSTIČEVIĆA. BOŽE KUDA IDE HRVATSKA.

Ivo Vranić heroj Banovine

 

HOP