Na Pulskom festivalu hit film o srpskom ženskom Batmanu u NDH-j i “Posljednjem Srbinu”, u Vukovaru nakon genocida ćirilica!

0
1965
Vukovar 1991.

Ustavni sud je zaprijetio da se mora uvesti u Vukovar ćirilica. Usput ako se tome suprostavi Penava, lakše će sa njim izaći na kraj Plenković. HDZ je već pretvorio u veliki SDSS i polako čisti i zadnjeg “ognjištarca” kako levičari zovu desnije orijentirane kradezeovce.

Hrvatska se polako pretvara u srboland. Bolje reći četniko land. Biti četnik u Hrvatskoj nitko ti ne brani, ali imati bilo kakvo U znači da si potpuno izgubljen za ovo društvo.

U Puli je na filmskom festivalu premoćno pobijedila betmenica iz doba NDH-a, Budisavljević koja je spasila svojim svemirskim brodom 10 000 pravoslavaca od ustaša, da ovi to nisu niti primijetili. Jutarnji nam je objasnio da je film od nabavci droge, tulumarenju, švercu u tramvaju bolji od filma General, za kojeg su napisali da je sranje. Drugim riječima Hrvatska šaptom pade…

received_367632110620047

Možda je ova majica na mladim genijalcima presudila filmu General. Zar ne?

Svagdje u ovoj zemlji naša vlast na svim nivoima bori se za Srbe. Oni su super zaslužni u ovoj zemlji. Film Posljednji Srbin u Hrvatskoj hit je u posrbljenim medijima…

Ustavni sud silno se bori da Ovčarom izborena nacionalna prava Srba budu ispoštivana. Pa nisu srpski vojnici bez veze klali i ubijali. Ubijali su za veća prava i sada će ih dobiti. Ionako nam Srbi govore da smo mi napravili genocid nad Srbima.

U Vukovaru treba maknuti Penavu kako su maknuli istražitelja Kajkića sa slučaja Ovčara i dati sve u ruke pupovčevim četnicima. Oni znaju kako uništiti ovu zemlju zajedno sa Plenkovićem.

Ova zemlja se nakon ovakvih scena klanja Srbima i nedaj Bože nešto reći protiv njih, njihova odvjetničko-sudskih klika, znat će te uništiti. Ako ne na sudu, onda će vas uništiti inspekcije, jer protiv srpskih ekstremista ne smije se ništa reći. Ako i to ne uspije, uvijek je tu i HND sa svojom ekipom koja će vas uništavati. Svi se oni bore za neupitna prava Srba izborena u ratu.

Stanimirovic-cetnikuVukovaru

vukovar 20.03.1999. toranj crkve sv. filipa i jakova
vukovar
20.03.1999.
toranj crkve sv. filipa i jakova

vukovar4spcČETNICI O KNINU -četnička omladinaborovo četnicicetnicki-zborcetnikusa-mirtSMEĆE ČETNIČKO

Da li ste mogli zamisliti da policija u Gvozdu se svojski trudi zaštiti četničkog batinaša iz rata? Da li ste mogli predvidjeti da će srpska četnička ekipa završiti i u policiji?

Nije li ovo fitilj novog rata kojeg ponovo kao i uvijek izazivaju Srbi?

HOP