‘Pauka nema, a lokalni iznajmljivač maltretira bolesne susjede samo da ne bi platio parkiranje gradu!

0
3056

Zamislite si ljetovanje kada vam je susjed lik koji misli da je oslobodio svoj grad, ali ga za vrijeme rata nije bilo nigdje…Ne želi platiti parkiranje svojih vozila od tvrtke ( na njihova parkirališta je stavio vozila gostiju svojih apartmana) gradu, pa okolo maltretira susjede godinama i njihova parkirna mjesta koristi za sebe.

bojan

Bojan R. iznamljivač i nekakav čudnovati ronioc misli ako je “domaći ” u svome gradu da ima posebna prava i provodi nasilje nad tuđim gostima svojim nepropisnim parkiranjem , te im prijeći izlazak vozilom u grad svaki dan.

received_935141023490329

Komunalac ne može do smeća i smrdi cijeli kvart zbog nezakonitog ponašanja ovog tzv. turističkog djelatnika. Isti radi i lošu reklamu hotelu Dalmaciji ovim putem.

Radi se ozbiljno bolesnom vlasniku vozila koji zbog šećerne krize može i mora imati slobodan parking svaku minutu, s čime je ovaj bezobraznik upoznat ali i dalje provodi nasilje nad tom osobom. Zamislite takav lik se bavi turizmom…

bojan 3

Iako je bezobraznik u svojoj obitelji imao tragediju zbog šećerne bolesti nema razumijevanja prema bolesnom čovjeku, kojeg je očito dobro prodao za jedan parking.

bojan 4bojan 5

Koliko daleko ide pokvarenost ovog čovjeka govori činjenica da je baš ta oštećena osoba (u ovom slučaju) pomagala istim tim vozilom njegovom ocu u zadnjim trenucima života. I to je zaboravio zbog svoga profita.

Pokvarenjak krši zakon, na uglu  ulice nepropisno parkira automobili, ugrožava tuđe zdravlje samo kako bi izbjegao plaćanja 15 kuna parkiranja gradu po satu i naravno debelo krši zakon. Ne vozi on smart ili neko takvo vozilo, već ogromno terensko vozilo kao što se vidi na slikama . Oštećena osoba ovim ponašanjem ne može se obratiti pauku jer ga “nema” u gradu Makarskoj i osuđena je na ovo nasilje. Nasilje se provodi svakodnevno.

smeće

Ovako “gospodin Bojan” doživljava susjedske odnose. Uguraj svoju sramotu pa pomozi susjedu da uživa u njoj…

Nasilje nije samo kada neki nasilnik i manijak tuče svoju kćer, već je nasilje kada neka osoba kao što se radi o ovom iznajmljivaču i nekakvom roniocu uskraćuje svjesno i namjerno svaki dan prava drugih. Ronioci ( za kojeg se isti predstavlja) bi trebali biti ekipa sa najvećim stupnjem fair playa. Nažalost draži mu je osobni profit nego poštovanje drugoga.

Dragan Ilić

HOP