Tvrdi da mu je ukradeno 10 milijuna kuna, a DORH, vlada problem ne vide tako!

0
2557
Republika Hrvatska
Ministarstvo Branitelja
N/p gospodin Tomo Medved  Ministar
Republika Hrvatska
Hrvatski sabor
Odbor za predstavke i pritužbe Sabora RH
Trg Sv. Marka 6
10000 Zagreb
Poštovani predstavnici vlasti u RH po svim osnovama,
prije nego li pošaljem nalaz forenzike za financije i računovodstvo ovim putem Vas želim obavijestiti što mi je napravljeno nakon krađe novca u iznosu od preko 10 milijuna kuna , a događaje koje navodim su se dogodili nakon krađe predmetnog novca….
Navedeno Vam dostavljam ponukan kada sam vidio gospodina Plenkovića punih vrečica na tržnici u Opatiji jer sa navedenim vrećicama ja i moja obitelj živimo mjesec dana i da naravno platimo ih “svojim” novcem ako ga imamo a o odlasku na more možemo sanjati što i činimo već godinama.
Početkom 2010 godine točnije 01.04.2010. godine Impuls leasing mi blokira sve privatne račune i uzima novac sa njih, 10.04.2010. godine Impuls mi blokira firmu a ja sam prvo blokiran kao jamac iako na ugovorima me nema kao jamca/platca. Zadužnice koje su iskoristili za blokadu su bile iz prethodnih poslova i isti su bili konzumirani i isplaćeni u cijelosti. Po potpisanim takozvanim ugovorima i općim uvjetima ostatak vrijednosti je bio plivajući odnosno po isteku ugovora a svi su ugovori istekli prije blokade bila je ugovorena opcija ili vratiti predmete leasinga ili platiti ostatak a Impuls je izvršio blokadu za ostatak vrijednosti tj za ukupan iznos da bi nakon blokade nasilno i uz prijetnje oduzeo predmete i prodao iste bez da je prodaja igdje evidentirana jer sam im i dan danas dužan ukupan iznos ugovora sa ostatkom vrijednosti. Predmete su prodali na način da je veliki dio naplaćen u gotovini te nije pokriven računom i knjiženjem. Dug je prodan Eos matrixu i oni me zovu i prijete da su im sada dužna moja djeca a ne ja uz istovremeno oduzimanje nekretnine u kojoj živim. ( predmeta im nisam vratio, prodao sam ih i naplatio, tužili su me za te predmete te sam dobio pravomočnu presudu da sam ja vlasnik predmeta, nasilno su mi oduzeli 16 predmeta vrijednih preko 4 milijuna kuna i prodali, DORH-u am priložio specifikaciju predmeta, pravomočnu presudu, adrese novih kupaca i sve ostalo…DORH je odbacio prijavu uz obrazloženje da je Impuls leasing vlasnik predmeta i da su me smjeli blokirati , da smiju u spis staviti ugovore bez potpisa i sa stranicom više nego što je original….. napraviti što su napravili….
Istovremeno VB leasing mi je rekao da predmete leasinga dostavim na njihov lager iz razloga što su ugovori istekli koje sam imao sa njima i da će se isti prodati u njihovom aranžmanu bez da se ja i društvo Medek blokiramo jer sam za aktualne ugovore koji su istekli i sve su rate bile plaćene do iznosa ostatka vrijednosti po isteku ugovora, navedeno sam učinio i kada sam im zadnji bager dostavio drugi dan su me blokirali za iznos ostatka vrijednosti po isteku ugovora. sve predmete su prodali, njih 11 vrijedne preko 4 milijuna kuna a nije se umanjila blokada. Kako su radili navodim jedna primjer; bager vrijedan 750 000 kn, nov, nekorišten jer se je radilo o financiranju lagera prodaju za 25000 euro-razliku uzimaju u kešu, dobivenih 25000 euro prebacju na raznorazne troškove i zatezne kamate te sam im danas po navedenom bageru dužan preko 1 milijun kuna, na predmetnom bageru se uzeli između 30-50 000 eura u kešu. Dva predmeta im nisam vratio a nisu uključeni u ovih 11, pravomočna presuda kaže da sam ja vlasnik svih bagera, DORH podnosim kaznenu prijavu- naravno VB leasing je vlasnik bagera po DORH-u a sudovi ne znače ništa za DORH
KBM Leasing, puste me par mjeseci da Impuls i VB leasing odrade svoje, dolaze do mene sa prijedlogom da im dadem nekretninu u Lučkom vrijednu 330 000 euro na što i pristajem jer sam nemoćan uz njihovo obećanje da nema blokade…..nekretnina se prepisuje na njih, nakon godine dana blokiraju me za iznos ostatka vrijednosti po isteku ugovora i nekretninu prodaju za 70 000 euro te me također blokiraju i za razliku iznosa između 330 000 i 70 000 euro odnosno za iznos od 260 000 euro mene kao fizičku osobu i dug prodaju Eos matrixu….navedeno su napravili iako sam ih upozorio da je društvo Medek blokirano ali to im nije smetalo jer su rekli da imaju zaštitu od države i bili su u pravu……
PBZ leasing je cijelo vrijeme šutio dok me nisu ucijenili i rekli ako im ne vratim predmete da če pokrenuti ovrhu nad stanom preko PBZ d.d., kada sam im vratio bagere drugi dan su pokrenuli ovrhu da ne duljim
Napominjem da sam nakon što sam blokiran raznoraznim cesijama, asignacijama i svim ostalim kako bi spasio tvrtku platio leasinzima iznos od preko 5 milijuna kuna a također predmeti što su mi kako sam naveo oteli vrijedili su preko 10 000 000 milijuna kuna da bi danas moj dug prema lasinzima iznosio 12 milijuna kuna moj dug kao fizička osoba. Napominjem da sam na kraju po knjiženju bio dužan leasinzima 14 milijuna kuna na kraju 2009 godine.
U periodu do kraja 2009 godine , dakle u periodu od 2005-2009 leasinzi su mi ukrali preko 10 milijuna kuna novca na način kako sam naveo (PDV-prvo plaćanje-Hanfa operativni-financijski leasing) i kada nadodate na iznos krađe novca plaćeni iznos prema leasinzima nakon 2009 godine, iznos oduzetih bagera i današnji dug  moj naspram njih dođete do iznosa od 35 milijuna kuna …..
njihov plan je bio mene zadužiti, da dovezem robu znajući da ču propasti od prvog dana jer su čekali da otmu bagere radi keša ….
Slučajni odabir Pere Hrkaća je i više nego jasan za stečajnog upravitelja kao i brisanje društva za jednu minutu
Eto ovako je uništena obitelj jednog branitelja, osobe koja nije dobila ni jedne kune od države, platio sam u proračun 15,5 milijuna kuna da bi se zločinci zaštitili i da su vrećice pune uz smiješak prema kamerama sa porukom” Koji ste vi idioti kada plaćate porez”
da mi ti isti nisu ukrali preko 10 milijuna kuna uz udruživanje više osoba društvo Medek_medvarić bi i dan danas poslovalo i plaćalo bi porez, platio bi leasinzima što treba platiti i imao bi preko 60 bagera na stanju koji su vrijedili puno više od navedenog jer se je financirala neto nabavna vrijednost tj tvornička cijena….
tim istima sam plaćao kamate na novac koji su ukrali od mene kao i dodatne troškove…..
DORH je zločinačka organizacija
ja i moja obitelj živimo bez primanja od 2010 godine jer je i supruga radila kod mene u društvu kao i brat….
srećom sam kao branitelj naučio raznorazne vještine
S poštovanjem,
Hrvoje Medvarić
HOP