Novinarsko društvo zabranjuje nastupe A. Babića, kradezeovi načelnici Škori

0
2437

OŠTRO SE PROTIVIM ZABRANI ILI OTKAZIVANJU JAVNIH SKUPOVA PREDSJEDNIČKIH KANDIDATA

Iako sam predsjednički kandidat pod medijskim embargom već više od godinu dana, oštro se protivim otkazivanju javnih nastupa bilo kojem predsjedničkom kandidatu.

FB_IMG_1564989262949

Znao sam da je HDZ pod Plenkovićem spreman na primjenu najgore vrste totalitarnih poteza, ali sam ipak ostao jako ljut kad su zaredali otkazi javnih nastupa predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori u mjestima u kojima vlada HDZ. To je za svaku osudu. Te zabrane u cijelini otkrivaju Plenkovićev dvostruki standard. U Bruxellesu se predstavlja kao uglađeni demokrat, a u Hrvatskoj kao Titov nasljednik.

ZABRANA HRVATSKOG NOVINARSKOG DRUŠTVA

Premda mediji, i duboka država, stavljaju trajni embargo na svoje moje predizborne izjave i aktivnosti, ovdje želim iznijesti kako je Hrvatsko novinarsko društvo najprije odobrilo, a onda otkazalo moje predstavljanje kao predsjedničkog kandidata u Novinarskom domu u Zagrebu, koje je trebalo biti održano 11. srpnja. U mojem pismu međunarodnim organizacijama za ljudska prava i slobodu medija objavit ću cijelu korespondenciju s Hrvatskim novinarskim društvom.

FB_IMG_1565611260578

Od najave moje kandidature bio sam duboko svjestan da nemam nikakve šanse pobjediti na predsjedničkim izborima u nepoštenoj utakmici i vladavini mafije u politici.

FB_IMG_1565277335507

TRUMPA SU MEDIJI ISMIJAVALI, A MOJE IME SE BOJE I SPOMENUTI

Iako znam kako oni znaju da sam dokazano veći hrvatski domoljub i da imam više životnog, poslovnog, diplomatskog iskustva od svih do sada prijavljenih kandidata, ipak mi nije jasno zašto me se toliko boje da ne smiju ni moje ime objaviti u medijima. S Trumpom su se u medijima ismijavali za vrijeme predsjedničke kandidature u Americi 2016. godine. U Hrvatsko mediji se se čak boje ismijavati me ili mi se narugati. Nije valjda sam sam toliko opasan?

FB_IMG_1565250956854FB_IMG_1565160718642

Ma koliko to bilo teško, ostajem u igri do kraja. U drugom krugu podržat ću onog kanididata za kojeg budem uvjeren da je ne samo ozbiljan hrvatski domoljub, nego i da ima dovoljno znanja i poštenja da uđe u beskompromisnu borbu za promjenu sadašnjeg katastrofalnog političkog i društvenog stanja u Hrvatskoj.

Antun Babić

HOP