Ministar turizma ne reagira na svakodnevne medijske laži o našem turizmu, kao da je vozač autobusa ‘srpskih Delija’

0
3689

Kada otvorite Jutarnji list, 24 sata ili Večernji list možete pročitati grozote o našem turizmu, od toga da je loš do činjenice “svakodnevnog stradavanja turista”.

Screenshot_20190816-093026_JutarnjiList

Turist iz strane zemlje ima dojam da su četnici mila majka što turistima čine lokalni Hrvati. Dalmatinci ispadaju teški primitivci i zločinci. Kada nešto učine loše Srbi u Hrvatskoj to se ne smije poistovjećivati sa nacijom, ali sa Hrvatima se sve može poistovjetiti…

Uz tradicionalne srbizme i turcizme u tekstovima njihovih novinara (patike) i stalnim posrbljavanjem kroz odurne cajke, tzv. naši mediji sve čine da nam unište i turizam.

20190816_114951

Screenshot_20190720-131615_Chrome

Ako na primjer na Jadran dođe milijun turista, a imamo desetak ekscesa, po nama to je zanemariva situacija koja se naravno diže do neba. Pretrpane plaže, velike vrućine svugdje stvaraju napetost. Događaju se nesreće, ljudi pogibaju, stradavaju, ali to nema razmjere nasilja o kojem se govori i piše u medijma.

Hvar je ovih dana na stranicama crne kronike, ali sama situacija u medijima je čisto huškačka. Prvo su svi novinari besramno lagali da je uzrok smrti talijanskog turista hrana,  školjke, da bi danas mediji prije vještačenja znali da je svemu kriv agregat na brodu. Znači prvi puta su pogriješili i stavili stigmu ugostitelju, bez da su provjerili informacije, a kako vidimo niti drugi puta nisu se libili optužiti nekoga bez stvarnih dokaza. Sve je to u svrhu uništenja našeg turizma.

Screenshot_20190814-183433_24sata

Ministar turizma se ne oglašava u medijima niti išta čini preko svoga tima da spriječi ove bestijalne laži o našem turizmu. On se ponaša ponekad kao veliki navijač Crvene zvezde ili vozač autobusa…Dopušta ove divljačke napade u medijima i čudi se padu žetve od turizma.

Screenshot_20190814-084033_Chrome

U drugi plan je došla posjeta manekenke Heidi Klum lijepom otoku, bilo je važno da naši mediji ocrne restorane na otoku da bi svatko dva puta razmislio prije  nego što bi nešto u gradu Hvaru pojeo…Nema isprike vodećih medija u svezi te situacije, nema reakcije tragikomičnog progonitelja lažnih vijesti Faktografa, dopušta se blaćenje hrvatskih restorana bez pokrića…

Screenshot_20190720-131937_Chrome

Kao da su oko nas morski psi posvuda uz plaže, ili Dalmatinci tuku predivne Srbe, ili se pojavi neko slovo U, ako nije to onda je svaka tuča provocirana od Hrvata, a kada to ne prođe, e onda su cijene krive…sve u svemu prosrpski mediji u Hrvatskoj odlično vode specijalni rat protiv turizma svake godine…a nadležno ministarstvo o svemu šuti…

Hrvatska nudi srpske cajke, kao kulturnu ponudu naše zemlje na Jadranu, pa neće se više nitko za deset godina moći opravdati da mi nismo sa Srbima jedno, jer za razliku od Srba mi lako prodajemo svoj identitet i svoju zaradu.

Kako stranim turistima objasniti da promoviramo srpski šund na prelijepom Jadranu i nemamo veze sa istim šundom?

Srbi svjesno guraju taj šund na našu obalu da bi lakše neki ćelavi golman Zvezde prokenjao iz svojih četničkih žvalja da je rođen u srpskoj Dalmaciji…da ne govorim kako su Srbi prisvajali Boškovića i skroz prisvojili Teslu.  O svemu tome naša vlast ne vodi računa…

 

HOP