Komedija: Vrh Hrvatske vojske poklonio se srpskom banditu iz 2. svjetskog rata!

0
4675

Svečanost u Banskom Grabovcu, povodom 78. obljetnice “ partizanskog ustanka” i  polaganje vijenaca kod biste Vasilja Gaćeše, tzv. narodnog heroja zapravo je sramota u čast jednog bandita.

Krvožedni bandit Gaćeša kojeg Srbi uzimaju pod svoje, iako se radi o crnovlaškom lopovu pretvorio se u mit partizanskog pokreta. Dugo je godina vojarna u Petrinji nosila ime tog sitnog lopova, a baš iz nje je krenula najveća srpska klaonica u domovinskom ratu!

Vasilj Gaćeša je bio predratni kriminalac .
Pod Gaćešinim vodstvom  “ partizanski ustanici” su u Grabovcu provalili u općinsku zgradu i pokrali novac i to isto učinili  u zgradi željezničke stanice.Pokradeni  novac bio je put u socijalističku revoluciju.

Pored toga su upali u kuću vlasnika ciglane Domenika Cimbarija jer su znali da kod kuće drži novac i iz njegove kuće odnijeli 20 tisuća dinara, pri čemu su mu ubili sina. (http://www.hrsvijet.net/index.php/magazin/138-arhiva-stari-hrsvijet-net-2/15780-jugonostalgiari-i-dalje-neumorno-lairaju-to-se-zbilo-u-banskom-grabovcu-1941).

Načelnik Glavnog stožera  Hrvatske vojske položio je vijence  tom banditu, a  nije bolje postupila niti petrinjski vlast.

70 godina su akademici lagali o broju žrtava u Jasenovcu, ustanku u Srbu, a kako vidimo izmisliše ovi naši vladari novog srpskog junaka, vlaškog prevaranta Gaćešu kome se klanja naša vojska, očito nepismena kada to svjesno čini.

HOP