Bratstvo i jedinstvo HDZ-SDP: Milanovića lajkaju kradezeovci i pomažu SDP-u iako je Stazić rekao da je trebalo pobiti više Hrvata na Križnom putu!

0
5583

marušić 2

Poznati harmonikaš koji svira i “peva” sa četnicima je nitko drugi nego kradezeovski župan Marušić. Župan voli zapopevati sa čedama, a i hvali se u videu da je dobar sa SDP-ovim gradonačelnikom Grgićem, kojeg će podržati u inicijativi bez obzira šta trijezni Stazić iz SDP-a žali što nije pobijeno više Hrvata na križnom putu…

Da tu nije kraj političke tragikomedije sdp-hdza u Novoj Gradišci govori činjenica da su neki zapovjednici  stali uz slučajnog Milanovića, koji nas je kao zadnji glupan nazvao slučajnim narodom i optužio za agresiju lokalnih srpskih bandita jer smo im uskratili prava!

received_1442890985835471

Slika od 17. lipnja Milanovića i gradonačelnika Grgića koju su lajkali, između ostalih i nekadašnji pripadnici HV 121.Brigade Nova Gradiška, kao i neki zapovjednici iste, isto tako i bivši pripadnici Specijalne policije iz Nove Gradiške  i gardijskih postrojbi. Pa čak i jedan član kradezea.

Bratstvo i jedinstvo kradeze-komunjarskih snaga.

HOP