Crvena zvezda i njeni navijači su četničko fašističko leglo iz kojeg se čuje; ‘klat ćemo Hrvate i Šiptare!

0
6780

Potukli se navijači Crvene Zvezde i Partizana kod nas, u okolici Knina, a krivicu su htjeli pripisati u sukobu Hrvatima. Pupovac je ponovo izazvao političku krizu bez da je provjerio informaciju, za sve je optužio desnicu, čudi nas da ovaj muljator jedino nije spomenuo nas, jer mu je naš portal najveći problem.

On preko lažne desnice želi nama pripisati udbaštvo, a s druge strane nam želi imputirati preko svojih klaunova ustaštvo… I na kraju veliki kenjac.

Screenshot_20190822-230125_Veernji list

Uletio je u vlastiti film praćen medijima koji bolesno mrze sve hrvatsko. Nije niti čudno da ih narod zove Smećernji, Bljutarnji i Smrdex.

Ubij, zakolji Šiptare i Hrvate-Delije

Ipak da nešto napišemo o “jadnim Srbima” u okolici Knina koji vole Crvenu Zvezdu, jedan klub koji bi krovna svjetska organizacija trebala zabraniti.

Radi se o jednom fašističkom klubu, kojim je godinama vladao ratni zločinac Arkan, navijači toga kluba pozivaju na klanja Albanaca i Hrvata.

U Švicarskoj su napravili nerede ovih dana, tukli građane Švicarske po ulicama kraj nesposobne policije koja ih je trebala sve odmah deportirati za Srbiju.

Opet naši mediji su htjeli ublažiti priču i izvijestili su nas kako su srpski fašisti tukli narkomane?!

Drugim riječima naši novinari prešutno i otvoreno štite ovaj fašistički klub u kojem golman kluba otvoreno tvrdi da je rođen u srpskoj Dalmaciji! Naravno da je sukob u Kninu trebao odvući pažnju na skandal sa navijačima Crvene Zvezde u Švicarskoj, gdje su otvoreno širili mržnju prema Hrvatima i Albancima kao da su narodi zečevi za klanje, a s druge strane austrijska policija progoni Hrvate na Bleiburgu?!

FB_IMG_1566539656215

Zašto?

Javnost ne reagira na njih, a neki ih opravdavaju, jer nas naši mediji prozivaju danonoćno za ustaštvo. I oni iskrivljuju sliku, izjednačuju nas sa njima, da bi pomogli upravo njima u širenju četništva, što se ovih dana jasno vidjelo u Kninu. Niti jedan HND novinar se ne pita što predstavlja Crvena Zvezda kao klub.

Iz tog navijačkog tabora poručuju da će uskoro zauzeti ponovo Knin i Vukovar. Naša vlada niti naša oporba na to ne reagiraju! Nekakvi Ercegi i slični glume branitelje po jasnoj uputi specijalnog rata i nose dres te fašističke skupine i kluba koji se nikada nije ogradio od tih fašističkih transparenata, a niti ih srpska policija pomišlja maknuti sa tribina! To u prijevodu znači da naši mediji izmišljanjem ustaštva i napadanjem stvarnih istraživanja Jasenovca pokrivaju krvoločnost Srba koja ne prestaje!

gaj

Hrvatska treba zabraniti što prije veličanje ovoga fašističkog kluba, jer je jasno da se preko njega kao i preko srpske crkve gura krvoločno zločinačko četništvo!

HOP