‘Mene Srbi mlate bez maski na licu, otvoreno, pa gdje su policija, vlada, Pupovac i Britansko veleposlanstvo da me zaštite?’

0
19409

Screenshot_20190822-230356_24sataScreenshot_20190822-230318_24sataScreenshot_20190822-230125_Veernji list

 

Da li smo svi jednaki u Hrvatskoj poštovana javnosti?

 

Gledam i čudim se na vijestima, na svim tv kućama, udarna je vijest napad na Srbe kod Knina. Nisam za nasilje niti mržnju. Da li se pitate tko je to napravio i zašto odmah udarate u udarnim vijestima na osnovu neprovjerenih informacija?

Digla se sva vlada zbog njih, policija i zaštitnik Pupovac , koji navodno zastupa Srbe u Hrvatskoj.

Dragi poštovani premijeru i svi vi koji ste danas osudili napade, da li ste izašli u javnost i osudili Srbe, grupicu SDSS-a koja godinama mlati mene i moju obitelj, a najžalosnije iživljavanje je nad malodobnom djecom.

Ne trebaš Božinoviću, ministre policije dizati policiju za mene i tražit napadače, jer imate sva imena i prezimena šačice Srba koji nas napadaju, to su vam sdssovci na čelu sa načelnikom bivšim i sadašnjim općine Gvozd i vijećnik SDSS-a, a kolovođa je moj susjed sa seoskim barabama i doušnici iz Biroa krajine sa sjedištem u Beogradu!

Poštovana javnosti nisam za nasilje, svačije dijete je svetinja, ali i moja djeca su od oca pravoslavca i majke katolkinje, e tu je problem; što im otac nije čisti Srbin sa članskom iskaznicom SDSS-a i otac im je bio u vojsci Hrvatske, lojalan je i ovo je njegova država, zato javnosti čujte- zato nas mlate, prijete ubojstvima, moju kćer napadaju (9) i supruzi silovanjem prijete, stoku mi ubijaju, koju mi je pošteni narod Hrvatski poklonio, a nisu to učinili moji tamošnji veliki Srbi, niti Pupovac, pa niti britanska ambasada koja se sada digla na noge za Srbe bliske Pupovcu!

Žalostan sam koliko je Pupovac uznemiren, a nije bio kad su mene mlatili i pištoljima prijetili, prvo su mi sina htjeli ubiti, djecu su mi davili na seoskom putu, staru 10 godina i 3 godine!

Gdje ste bili onda gospodo iz vlasti?  Niste se ni oglasili,  a policija nije bila dignuta sve ove godine kao za ove oko Knina, a  znaju za našu patnju i još k tome zataškavaju i štite pobunjene Srbe, a ne nas!

E sad ću vam reci zašto mi nismo bitni nikome i nikoga nije briga za 4 člana obitelji i  da nas pobiju ; ja i moja supruga smo isto roditelji od krvi i mesa i nas boli srce za našom djecom, sve što proživljavaju!

Moj Grijeh je što nisam vojvoda SDSS-a i što ne radim protiv Hrvatske, već poštujem ovu napaćenu zemlju koja je natopljena krvlju svojih sinova i kćeri za koje se ne zna za grob!

E moji Srbi dok to ne riješite nema tu blagostanja i pomirenja, možemo se mi lagati i glumiti o ljubavi dva naroda poštovani mediji i tv kuće, a  kako vam nije sramota da dižete toliku vatru i strasti umjesto oko slučaja napada u okolici Knina, recite istinu da li ste o meni i mojoj obitelji rekli riječ ili obavijestili javnost ili prilog pustili u javnost iako sam vas zvao i slao poruke -znam vi ste desna ruka vlasti, a u vladi je Pupovac koji kontrolira vas, pa ne smije to izaći da pupovčevi Srbi tuku i prijete Srbinu- komšiju koji živi u skladnom braku sa Hrvaticom i dvoje djece u osinjem gnijezdu pobunjenih Srba i svi zajedno bore se da prežive !

dragić

Drage političarke i političari svih stranaka posramite se, da li ste nas obišli ili digli glas, pa i mi smo ljudi i moja djeca su od krvi i mesa ,a koja su na ponos ove zemlje.

Ja pravoslavac više sam dao za državu negoli vaš partner u vladi SDSS, zato ste me izdali srpskim pobunjenicima u Srbiji i zato danas ja spavam na straži sa sjekirom, a moj poznati komšija voza se i sluša četničke pjesme,”Kninđu i malog baju”, a crna mu je prošlost!

Vratite gospodinu pištolj koji ste mu izuzeli iz kuće dragi policajci,  da ne moram strahovati kad bude išao u Veliku  Kladušu po drugi pištolj,  kao što ste vratili policajci Gvozda dokaz ulaska u moj posjed neovlašteno,  sportsku tenisicu komšiji koji nas je u noći pošao pobiti!

Sram vas bilo policajci,  što ste to učinili, a znali ste da je isti komšija osuđen za davljenje moje djece i još k tome pod uvjetnom je bio osudom! Niste htjeli proslijediti u ODO Sisak da ga pravda stigne !

rade 2

Ja i moja obitelj ne možemo dobit humanitarnu pomoć od gospode iz Austrije koja se dijeli po nalogu vas načelniče općine !  Gospođo Bakšić iz Gline rekli ste humanitarki da meni ne smije dati ni šibicu, a kamoli vrećicu tijesta, jer ja  pljujem po Srbima i da surađujem sa ustaškim portalom HOP. Ne vidite na terenu četništvo?

Ponosan sam na moje pretke i moj put od rođenja pa do smrti,  nećete me uplašiti, ja sam ponosni i pošteni pravoslavac, a što spominjete HOP portal i povezujete me ustaštvom, mogu reći da su to gluposti, vaše gluposti i zapitajte se da li ima još građana koji pišu tome portalu i iznose vaše prljave igre u javnost ?

rade

Da nije tog portala  ja i moja obitelj bi visili na stupu od ovakvih koji  se prave  velikim Srbima, zato se zahvaljujem bas HOP portalu koji su pisali i objavili istinu o nama.

Dragi mediji ako mislite da izmišljam sve ovo dođite kod nas da vam sve pokažem i slikovito prikažem  cijelo stanje.

Nemojte palit vatru između dva naroda. Pa vi nemate nikakav dokaz da su u sukobu  u Kninu  sudjelovali Hrvati!

Da li znate da se ovih dana kraj moje kuće se puca  i da Hrvat o tome progovara pred policijom! To vas ne zanima !

Policijo da li ječi detonacija da  se moja kuća  trese i starci udaljeni oko 2 km su čuli detonaciju! Što ste poduzeli?

Srbi zašto ste mi psa pretukli, zašto mi branite da u vlastitu šumu dolazim,  put zatvarate?!

Policijo zašto me proglašavate osuđenom osobom kada to nisam!?

Za koga svi vi radite?

Rade Dragić otvoreno pismo javnosti, medijima i britanskoj ambasadi

 

HOP