Govori li nam slučaj Šreter, laži o pokatoličenju 10 000 srpske djece da je Pupovac teško poremećena osoba?

0
4691

Za koga radi Pupovac ako toliko optužuje hrvatski narod bez ikakvih argumenta osim onih koje osobno iscenira u dogovoru sa Beogradom. Zbog Pupovca premijer Plenković izgleda kao poslušnik jer ne razumije srbijansku poremećenu psihu.
Zar iste zločine četnici nisu počinili u Borovu selu, Vukovaru, Škabrnji, Pakracu, Voćinu, Foči, Višegradu, Srebrenici, Prijedoru i dugim mjestima, a što su tek činili u Kosovu?

Međutim, danas svoju krvoločnost i svirepost pripisuju ustašama i Albancima, a to ukazuje na poremećenost srbijanskog uma. Tko je svirepo i krvoločno ubijao Hrvate nakon završetka ”antifašističkog” rata?
Zar Srbijanci i Srbi nisu povijesno poznati po svojoj svireposti? Srbi ubijaju i Srbe ako tako naredi srbijanski KOS – SPC. Nakon svega, morali bi se upitati tko je ubio sindikalistu Krivokuću u Hrvatskoj? Ustaše ili KOS? Tko je minirao židovsku Općinu u Zagrebu i Groblje na Mirogoju?

Koliko je hrvatske djece ubijeno ili osakaćeno, ali to ne zanima hrvatske političke komentatore. To nikad nije zanimalo DORH.

 

Zbog smišljenih laži i podmetanja u svakoj demokratskoj državi, takvi bi bili izvedeni pred lice pravde zbog neetičkog i jednostranog informiranja koje stvara mržnju među ljudima. Oni nisu ni novinari ni politički komentatori nego strani i srbijanski špijuni.
Sve ovo su pitanja na koje bi morale odgovoriti hrvatske tajne službe i mediji ako vrše svoju zadaću.

Tajne službe kontrolira Premijer i Predsjednica, a državne medije kontrolira Premijer, dok su privatni mediji 90 posto u rukama komunističkih Jugoslavena i Titovih pionira koji na svaki način, čak i lažima, optužuju hrvatski narod za fašizam. To je bila Tuđmanova najveća pogreška. Optužuju ustaše zbog komunističko četničkih i partizanskih zločina i tako prikrivaju zločine svojih djedova i otaca dok premijer Plenković šuti.

Na temelju Plenkovićeve šutnje, može se zaključiti da Pupovac sve to radi po njegovim uputama. Za koga radi Plenković ne znam, ali je očito da radi protiv hrvatske države, hrvatskog naroda i hrvatskog blagostanja. Radi također protiv interesa hrvatskog naroda u BiH. On je tipični uglađeni komunistički diktator poput Tita. On je preambiciozan, tašt i bahat, a politički slijep.

On je najuglađeniji i najlicemjerniji političar na hrvatskoj političkoj sceni od rođenja hrvatske države. Neki hadezeovci su ga hvalili kao obrazovanog čovjeka i poliglota prije nego je izabran za predsjednika HDZ. Međutim, on čak nije ni izabran demokratski, a pokazao se kao pravi smušenjak, diktator i izdajnik hrvatskog sna zajedno sa današnjim hadezeovcima u Saboru i izvan njega.
Oportuni su i licemjerni hadezeovski intelektualci i pučani koji glasaju za ovakav HDZ-e. To su većinom bivši komunisti – udbaši, kosovci i njihovi potomci – koji su naučili živjeti na grbači države. Zbog njegovog političkog slijepila, Plenkoviću treba na slijedećim izborima otkazati pravo da upravlja državom, ruši krvlju stečenu državu i ponižava hrvatski narod uz pomoć Pupovca. Međutim, sve ovo ovisi o domoljubnoj i konzervativnoj hrvatskoj pameti koja uopće nije svjesna trenutnog političkog stanja i nije dosljedna.
Premijer Plenković je instalirao udbaško i kosovsko čelništvo u HRT-u, a oni su najžešći protivnici hrvatske države jer prikrivaju komunističke zločine i štite bivše četničke i partizanske koljače, udbaše i kosovce dok optužuju hrvatske branitelje za zločine koje nisu počinili. Mlađi udbaši sa HRT-e su prešli na privatne televizije gdje javnosti predstavljaju hrvatske branitelje kao fašiste i zločince. Nisu li vlasnici tih privatnih medija upravo bivši udbaši i kosovci?
Pored medija na političkoj sceni je agilan SUBNOR iliti SABA koja uz pomoć Pupovca prikriva četničke i partizanske zločine i sve njihove žrtve pripisuje ustašama, mada se broj Hrvata nakon rata u Jugoslaviji smanjio za više od 600 tisuća, a broj Srba za toliko povećao, pa je ispalo da je u komunističkoj Hrvatskoj živjelo 14 posto Srba, dakle 700 tisuća.
Svi napadaju ustaše, ali nitko ne otkriva povod za pojavu ustaša i njihovog pokliča ”Za dom – spremni”? Inspiracija im je bio poklič ”Za dom” kojem su dodali samo potvrdu ”spremni” kao nacionalisti. Oni su bili nacionalisti, a nikako nacisti ili fašisti. Zašto taj poklič treba zabranjivati ako se pod tim pokličem obranila Hrvatska od četnika? Komunisti su bili nacisti jer su se tako ponašali. Tito ni po čemu nije bio drukčiji od Hitlera ili Staljina.
Nacionalizam je bio pokret za stvaranje narodnih ili etničkih država, ali britanski imperijalisti su ga poistovjetili sa fašizmom i nacizmokm zbog svojih kolonija u kojima su se nacionalisti borili za stvaranje narodnih država. Tako je nacionalizam postao nepoželjan i opasan za imperijalne sile i one koriste kad im zatreba.
Ustaše su pogriješili kad su ušli u savez sa fašistima i nacistima dok je domovina bila okupirana od nacista, zahvaljujući kraljevini Jugoslaviji koja je potpisala pakt sa Hitlerom.

Zar Nedićeva Srbija nije bila nacistička i prva svijetu obznanila da je ”Judenfrei”, a sve židovske žrtve u Nedićevoj Srbiji su pripisane ustašama. Dražini četnici su bili saveznici Mussolini-ja koji su zajedno ubijali hrvatske civile i palili hrvatska sela u zaleđu Dalmacije.

Očito, ovo ne zna Plenković, a ne znaju ni medijski politički komentatori jer ih ne zanima istina, a privlači ih komunističko jednoumlje.
Samo hrvatske političke budale mogu slijediti Pupovca i četničke koljače nakon otkrivanja svih četničkih i četničko partizanskih zločina, a hrvatske političke budale slave pokolj Hrvata u Srbu i komemoriraju nepostojeće ustaške zločine u Jadovnom.

Zašto se ne prekopa cijeli Jasenovac i otkriju sve žrtve i zaustave srbijanske i srbske laži? Bez otkopavanja, Hrvati će vazda biti fašisti i nacisti.
Zašto se ne otkopaju sva ”antifašistička” stratišta jer jedino tako Hrvati mogu doznati istinu o komunističkim i Titovim zločinima koji su počinili dalmatinska djeca zahvaljujući Milki Planinac i presvučenim četnicima. Međutim, mladi esdepeovci se ne žele ispričati hrvatskom narodu zbog tolikih žrtava nakon završetka ”antifašističkog” rata već i dalje lažu i obmanjuju javnost. Zašto se te laži ne bi zabranile zakonom nakon utvrđivanja istine o Jasenovcu i svim poznatim stratištima?

Ako su ustaše pobili 1.7 milijuna Srba, nakon ”antifašističkog” rata u Hrvatskoj i BiH nije moglo ostati živućih Srba – Prečana, a njihov broj se povećao nakon ”antifašističkog” rata. Štoviše, u komunističkoj Hrvatskoj nikad nije živjelo više od 5 posto Srba i Srbijanca sa svim pridošlicama iz BiH i Srbije.

No, ni to Plenković ne zna i zbog toga ne osuđuje ”antifašističke” zločine nad hrvatskim narodom. On je odani Titov pionir koji pažljivo i vješto prikriva njegove zločine. U ovom času, on nanosi najveću štetu hrvatskoj državi i narodu. Kako državotvorni hadezeovci mogu podržavati takvog političara? Kako izgleda danas, u njihovim glavama nema ni trunke zdravog razuma?

U vrijeme rata Pupopvac je izjavio kako je 10 tisuća srbske djece prevedeno na katoličanstvo, a to je razbjesnilo četnike i prouzročilo poremećene umove da kolju, muče i etnički očiste Hrvate. Tom izjavom je počinio ratni zločin koji nikad nije procesuiran. Tko je onda Pupovac ako su mu se dva brata priklonila četnicima? Tko mu je naoružao braću 1987. godine? Tko je Pupovac, ako kao ateist šuruje sa SPC i poziva na prijam hrvatske političare za pravoslavne blagdane gdje ih otvoreno ponižava i ismijava.
Zašto se Pupovac uznemirio zajedno sa Vučićem? Nedavno su otkrivene kuće sa arsenalom oružja koje sigurno nisu pripadale Hrvatima jer nisu prozvani, ali hrvatski mediji su na to odmah zaboravili i Pupovac je ponovo dobio krila? Više od 30 godina pišem o naoružavanju Srba u Hrvatskoj i Bosni prije balvanske pobune i konačno sam dobio potvrdu. Operacije su vodili kosovci, a Srbe su naoružavali Hrvati. Što o tome zna gospon Pupovac? Zašto je prikrivao smrt dr Šretera i zašto je lagao gosponu Degoriciji? Može li se takvom čovjeku vjerovati?

Međutim Plenković mu vjeruje jer želi predesjedati sa EU?
Udružili su se Radin i Pupovac, a Plenković ne zna da su Talijani i Srbi za vrijeme ”antifašističkog” rata bili saveznici. Radin zajedno sa Pupovcem često optužuje Hrvate za fašizam, a fašizam su Hrvatima nametnuli Talijini i Srbi. Meni je danas smiješno kad neki Istrani Hrvate nazivaju fašistima mada tamo nije bilo ustaša, a živjeli su pod talijanskim fašizmom. Zar fašisti nisu bili Talijani?

Na koncu sugeriram premijeru Plenkoviću ili da postane hrvatski političar ili da odstupi sa svih političkih funkcija u Hrvatskoj. Narod ga ne prihvaća, a on i dalje želi predsjedati Europom u ime Hrvatske mada nema podršku hrvatskog naroda. Njegovo upravljanje Hrvatskom mi je otkrilo totalitarističku i jednoumnu Europu koja nameće diktaturu i jednoumlje manjim državama preko Njemačke i Francuske.
Totalitarizam i jednoumlje sigurno neće proći ni u EU ni u Hrvatskoj. EU će se urušiti sama po sebi jer sve bivše komunističke države upadaju u još veće siromaštvo, uključujući Portugal, Španiju i Italiju.
Srećko Radović