Jednom ‘čeda pevaču’ zabranili nastup u Vukovaru, pa na njegovo mjesto uletio drugi!

0
3946

U Vukovaru uz velku pompu desničarskih medija spriječen je nastup “četničkog pevača” Mome bez sluha, koji pjeva “četničke narodne pesme ” za četničke idiote”.

Screenshot_20190901-091951_Gallery

Ovako hrvatska policija nježno upozorava lokalne čede kako nije ok da u Vukovaru derneči Momo čeda pevač, jer bi to uznemirilo mnoge.

momo

Gradonačelnik je odlučno rekao NE čedi pjevaču.

Na Banovini ovaj čeda provokator “sme da peva” jer je pročetnički SDSS pri vlasti ili na vlasti. Pjeva lik dva mjeseca po Banovini, pa se desnica i njihova glasila sada usprostavila ovom cirkusu.

IMG-20190901-WA0000

Što u Vukovaru ne smije na Banovini i Kordunu može!

Ipak primijetili smo jedan sitni detaljčić koji pokazuje kako nas reformisane čede malo puno zajeb’vaju…Uz Momu čedo pevača je i izvjesni Brane čedo pevač koji zajedno po Banovini urliče ” da ne zna kada će ponovo ili ikada više u Krajini zapevati”…jadničak Brane.

Ono što je tragikomično poslije zabrane Mome čede pevača u Vukovaru je činjenica da kao zamjena za njega je upravo Brane Pavić koji sa njim zajedno četnikuje po Banovini. Drugim riječima malo nas pupovčevi teroristi iz Plenkovićeve retardirane koalicije rade budalama…

Jednog čedu zamijenili drugim da bi još više provocirali usred Vukovara, jer očito veliki broj Srba boluje od neizlječive četničke bolesti.

Dvorana u kojoj je dernek otkupljena je  od strane SDSS-a i SNV-a i nema šanse da plačljivi Srbin drhtava glasa M. Pupovac ovu sitnicu ne zna.

U glasilu Dnevno pročitali smo da su Srbi sa Banovine pod patronatom lažljivog četničkog  novinara i ratnog huškača Bore Rkmana odustali od nastupa čede pevača Mome u okolici Petrinje i kako je prevladao razum.

Kako vidimo prevladao je pa su jednog čedu nadomjestili drugim. Inače i to je podvala, jer kada su čede vidjele da inicijativa branitelja je spremna na sve, e onda je Boro upalio traktorče i parkirao u Vukovaru, da bi provocirali kradeze, jer ipak su oni partneri u vladi. Tako to rade partneri…

U biti hrvatski državni retardi ne kuže da preko ovih čeda pevača širi se četništvo i želja za Krajinom, a što SOA primjećuje o sve većem jačanju četništva na terenu…

Iz udžbenika povijesti mnogo toga je namjerno izbačeno, krivotvoreno da učenici što manje saznaju o domovinskom ratu, a srpske narikače su svjesno raspoređene po Hrvatskoj da bi baš mladi što više preko medija i pevaljki prihvatili srbizaciju…

461

Screenshot_20190820-073349_FacebookScreenshot_20190720-131937_ChromeScreenshot_20190720-132028_Chrome

BIA odlično vodi strategiju preko svojih novinara u Hrvatskoj.

 

 

HOP