Plenković i Milanović suglasni – ne treba zabraniti pročetnički SDSS, neka SDSS i dalje urušava državu

0
5819

Ono što danas čini Divjak sa školskim sustavom s time se slaže , upitan za komentar   Milanović, da se djeci na početku svakoga tjedna u školi intonira himna, Milanović je rekao da se domoljublje i ljubav prema domovini dokazuje na druge načine.

Pupovac “kad govori, hoda po jajima jer je svjestan koliko reakcija može izazvati svaka njegova izjava”. brani Pupovca poput Plenkovića Milanović.

“Svaka stranka ponekad lupeta, i SDP je znao lupetati”. Ako zbog toga počnemo zabranjivati stranke, to je put u tiraniju”.- brani pročetnički SDSS Milanović, pokriva Plenkovića i napada Škoru. SDSS ne lupeta već strateški ruši državu na svim nivoima u dogovoru sa Birom Krajine i vladom u Beogradu. Onaj koji ima cijev u glavi je očito Milanović, a ovom izjavom potvrđuje da nije za predsjednika jer na jedan trivijalan način poput Burduša doskočicama želi zamagliti rušenje države od strane Pupovca.

Screenshot_20190824-221803_24sata

Izostanak reakcije predsjednice Republike na napad u Uzdolju nazvao je političkim i ljudskim kukavičlukom. – u biti je na istoj liniji sa Plenkovićem i Pupovcem.

Isti dan izruguje Škoru i bahati Plenković.  Upitan za komentar prijedloga predsjedničkog kandidata Miroslava  Škore da se zabrani Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS), kazao je: “To je lupetanje, žao mi je to reći ali to je takvo lupetanje, kako netko tako nešto izgovara.”

Stanimirovic-cetnikuVukovaruRatni zločinac Goran Hadžić i Vojislav Stanimirovićrkman

Šef četnika Zapadne Slavonije Boro Rkman

novostScreenshot_20190314-090929_Chrome

Četnički snajperist danas SDSS-ovac

pupimir

Stvarno nema potrebe ovu stranku zabraniti, neka u miru ruše sustav uz blagoslov Milanovića i Plenkovića.

zoran-milanovic-i-andrej-plenkovic-ea433aeda6f4364f3a487bb54715b91c_view_article

Predsjednica  je dala izjavu za HRT u kojoj je tonom i govorom bila drastično drugačija od vodoinstalatera ex vlade Milanovića i Plenkovića o Pupovcu…

● Milorad Pupovac kaže da je Hrvatska čimbenik nestabilnosti u regiji, što vi kažete?

– Ta je izjava u najmanju ruku bezobrazna, a rekla bih i vrlo neodgovorna. gospodin Pupovac iznio je, nažalost, niz neistina na račun vlastite države. On mora shvatiti da je on zastupnik u Hrvatskom saboru, da predstavlja srpsku zajednicu u Hrvatskoj , hrvatske građane kojima je glavni grad Zagreb, a ne Beograd, rekla je predsjednica.

● Kako komentirate sve te izjave koje dolaze sa srbijanske strane, kako komentirate rehabilitaciju četništva?

– Hrvatskoj svakako neće dijeliti lekcije država koja se nije suočila s vlastitom poviješću. Država koja ne samo da nije priznala velikosrpsku agresiju i zločine i genocid koji su počinjeni u njeno ime, država koja još i dan danas skriva podatke o nestalim hrvatskim braniteljima i civilima što je za mene presudno pitanje međudržavnih odnosa i svakako Hrvatskoj neće držati lekcije države
koja je rehabilitirala četništvo i srbijanski fašistički režim iz Drugog svjetskog rata. To po meni dokazuje da se to neke novo proeuropsko ruho doista u potpunosti izlizalo. Međutim, Hrvatska želi stabilne odnose sa Srbijom. Prije svega to je u interesu i srpske manjine u Hrvatskoj i hrvatske manjine u Srbiji, moramo biti odgovorni. Neću dopustiti da nasjedamo na provokacije, neću dopustiti da nas se uvuče u verbalni rat, ali isto tako žestoko ćemo braniti hrvatske nacionalne interese, rekla je predsjednica.

Ono što nam govore hadezeovci u zadnje vrijeme je indikativno; u HDZ-u je došlo do loma bosansko-hercegovačke struje i  one iz Hrvatske. Plenković miče sa svojih lista Hrvate iz BiH, razračunava se sa njihovim najmoćnijim kadrovima, a s druge strane oni mu vraćaju preko sve više afera oko njega. Mediji su danima rušili Brkića, a kako vidim umjesto njega pali su Žalac i Kuščević. Navodno je slijedeća meta Plenkovićeva kadra sam Butković. Hoće li i on pasti uskoro vidjeti ćemo.

Kako predsjednica koketira sa bosansko-hercegvačkom strujom HDZ-a, samom Plenkoviću puno više odgovara Milanović kao predsjednik nego Kolinda. Zbog toga tom dijelu HDZ-a odgovara jak protivnik  na izborima Kolindi na desnici, Škoro, jer to itekako pomaže Milanoviću. Škoro i Kolinda imaju iste birače, a to povećava šanse Milanoviću. Uspije li plan, Milanović-Plenković-Pupovac vladali bi ovom državom, što bio bio potpuni trijumf titoisičke ljevice.

Što je loše u stožerima Kolinde i Škore? Jedna ofucana propagandna shema koja je svima isuviše dobro poznata pa se preko te sheme sve  više uvlači sumnja u birače.

Tako je jedan dio desnice zatečen izjavom Škore da se Tito do 1945. godine  borio na ispravnoj strani, i bio nekakva dobrica, pa nekoliko dana kasnije … o vezi  NDH-a i današnje Hrvatske…isto im nije sjelo najbolje…

Screenshot_20190822-230125_Veernji list

„Kada to učini netko tko je član vladajuće koalicije, onda ja kao zabrinuti građanin imam dvije opcije. Ako je u pravu, onda živim u fašističkoj državi, a to ne želim, niti to žele hrvatski građani. A, ako taj isti gospodin nije govorio istinu, onda treba pokrenuti određene radnje da vidimo zbog čega nije govorio istinu i zbog čega ugrožava ustavnopravni poredak Hrvatske”…

Škoro ima neke stavove daleke od “ekstremne desnice”, nekih ljudi na desnici, ali za sada dobro kotira. Ono što je zajedničko Škori, Milanoviću i Kolindi su demanti o nekim bliskim ljudima, stožerima …Tako  Bujanec niječe da je u stožeru Škore, Škoro demantira opće postojanje stožera, a kamoli da mu je u stožeru Radeljić, Milanović niječe vezu sa Čermakom, ako pak svako od njih ima vezu sa bilo kojim od navedenih, a vezu osporava jasno govori što misli o tome čovjeku…

Plenkovićeva struja vidi spas u velikoj koaliciji protiv struje Karamarko-Hasanbegović-Tomašić-Glasnović i logičan izbor te struje je više Milanović nego Kitarović jer Kitarović je ipak boginja Zdravka Mamića. Škoro bi se isto dobro uklopio u ekipu broj dva. Drugim riječima biti će ovo zanimljiva jesen i zima.

Velika koalicija ima jedan veliki feler, odavno je pukla cijev Milanoviću i on  kao kandidat nema neku vrijednosti pa je on ovako jadan najbolja opcija,  ostali na lijevo su iz one JNA priče; “na lijevo krug-dupe na jug”… Još kada sustignu Plenkija nove afere biti će veselo.

U normalnoj zemlji nakon toliko afera vlade, premijer bi dao ostavku, kod nas mu je ojačao položaj…

HOP